blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja dawałam Fenistilmuszę chyba jeszcze to wypróbować, mam nadzieję że zda egzamin. zobaczymy co powie nam pediatra bo ma przyjść na kontrolę dziś. A dawałyście może zyrtec takim maluchą, muszę o to zapytać lekarza.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dawałam Fenistilmuszę chyba jeszcze to wypróbować, mam nadzieję że zda egzamin. zobaczymy co powie nam pediatra bo ma przyjść na kontrolę dziś. A dawałyście może zyrtec takim maluchą, muszę o to zapytać lekarza.
Dawałam chyba 3 razy dziennie po 5 kropli. Czy pomogło, to nie wiemi co pomogło choć troszkę, ile kropelek dawałaś?
Lekarze przepisują przy infekcji z katarem nieraz Zyrtec albo Fenistil. Widocznie te leki działają też objawowo, czyli hamują katar.A Zyrtec to chyba przy alergii?

Ja bym tego nie zniosła chyba
Mam nadzieję, że naszemu się nie odmieni. No ale my konsekwentnie od początku po kąpieli i kolacji kładliśmy do łóżeczka i zasypiał. W końcu rodzice też chcą mieć trochę czasu dla siebie.Zwariować można od tego ciepła
Przypomniało mi się coś. Wczoraj dzwonię do koleżanki godz. 19.50. Gadu gadu i ona się pyta co robię, a ja na to, że wykąpałam Szymka, nakarmiłam i zasnął. Ona w szoku, bo wie, że nasz mały śpi do rana. A jej trzyletni synek potrafi do 1 w nocy szalećJa bym tego nie zniosła chyba
Mam nadzieję, że naszemu się nie odmieni. No ale my konsekwentnie od początku po kąpieli i kolacji kładliśmy do łóżeczka i zasypiał. W końcu rodzice też chcą mieć trochę czasu dla siebie.