Dzien Doberek!
Niby jest chlodno teraz, taka dochota,ze sie poce jak nie wiem.. Jak przyjdzie ukrop znowu to juz sama nie wiem jak sobie poradze....
Redanek szczesliwy, cale dnie spedzamy na dworku, a ja odpoczywam, kazdy az sie bije, zeby nim sie zajac!Tylko z zasypianiem na noc problem, ale moze w przyszlym tygodniu mu sie polepszy. A teraz pozyczylam spacerowke od kuzynki i Mlody wniebowziety w niej, bo o wiele wiecej widzi niz w swoim wozku.Ale mam problem, bo tam gdzie glowka to jest tylko przedluzenie budy, wiec jak Redan jak jest na plasko i sie kreci, lub na brzuszku przesuwa do przodu, to sie boje ze wypadnie....
A tv to moj tak nie oglada, tylko czasami spojrzy jak jakies kolory mu wyskocza i tyle, po 10 sek traci zainteresowanie. Nawet moge go posadzic przed tv i tak tam nie spojrzy....
Z tesciami to Wam nie zazdroszcze, ja niestety nie mam tesciow, wiec nie znam problemu. Ale za to prababcia, babcia, miliony ciotek i kazda inne zdanie i oczywiscie najlepsze zdanie na temat dzieci ma....Ale trzeba szybko przygotowac grunt i trwac przy swoim.
Pozdrawiam!Milego dnia!