Y
yra245
Gość
dziewczyny jaka jest różnica pomiędzy synbiotykiem a probiotykiem? może wiecie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny jaka jest różnica pomiędzy synbiotykiem a probiotykiem? może wiecie
ja bylam 2 razy na pielgrzymce, a skąd szłas i jaka długa trasa, ja zawsze z Gorzowa tj ok 400 km idzie sie 13 dni i super przezyciea ja witam raniutkochlopy spia a ja jak sie obudzilam o 6 to zasnac nie moglam i tak siedze i czytam forum
a mam troche do nadrobienia
![]()
M wczoraj mi zapowiedzial że idzie pojezdzic rowerkiem , a rower to prawie moje życie moglabym tak na okrągło , jeju jak mu zazdroszcze , ale nie mam jak zostawic cyckaa zreszta caly czas bym myslala - wiec to chyba nie bylaby bezpieczna przejazdzka.
Marcia- ale Ci fajowo 5kmja to max 1 km i do domu bo bedzie histeria
a chodzic tez lubię
- 4 x bylam na pieszej pielgrzymce do Czestochowy i powiem Wam ze chetnie bym jeszcze poszla ale czekamy az Alan troszke podrosnie .
Juz niemoge sie doczekac kiedy zacznie dobrze siedziec w spacerowce i jesc nie tylko mleko, niby chce karmic jak najdluzej cycem ale z drugiej strony mam dtego dośc![]()
o matko mialam wam cos napisac i kompletnie zapomnialam - ogolny brak weny tworczej![]()

ja bylam 2 razy na pielgrzymce, a skąd szłas i jaka długa trasa, ja zawsze z Gorzowa tj ok 400 km idzie sie 13 dni i super przezycie
Hej hejCzesc Kochane Dziewczynki :-):-):-)
Jestem, zyje, ale na forum bede dopiero w piatek po powrocie do domu. Teraz drugi tydzien bez internetu daje sie we znaki...
Pewnie nie nadrobie wszystkiego.
U nas ok, dziecko sie wyjezdzi za wszystkie czasy. Krakow-Wroclaw kilka razy, pozniej nad morze i z powrotem. Ojjj mowie Wam mlyn jak nie wiem!
Lot koszmarny, ale to opisze pozniej.
Na razie zmykam, pozdrawiam Was goraco i caluski dla Maluchow!!!

synbiotyk to polaczenie pro- i prebiotyku,
probiotyk to zywe organizmy, bakterie, ktore usprawniaja dzialanie flory w jelicie, a prebiotyki stymuluja wzrost probiotykow...tak zwiezle