reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurde dopiero usiadłam, cały dzień sprzątanie, gotowanie, karmienie, pranie, no i kłótnia z teściową:-D Znowu chce mi ze szwagierka syna wychowywać. Mały tak się zdenerwował że leży w łóżku od rana z gorączką. Poszło o to że mały był wczoraj u siostry męża i bawili się i że nie zdążył by do toalety załatwił się na dworze pod krzaczkiem :) i ja i on dostaliśmy opr... Że on nie wychowany, że jak ja mogę pozwalać że tylko w wc. Więc ja na to że mój mały potrafi radzić sobie w każdej sytuacji i że ciekawe jak chłopcy pojadą do lasu na wycieczkę sobie jej synuś poradzi. Więc teściowa i szwagierka foch że śmiałam się odezwać... Szkoda gadać :( ale nic. Teraz już lepiej M. Przyjechał przyznał mi rację i tyle. Franek ma dziś wilczy apetyt. Jadłby cały czas :) idę się ogarnąć bo sis przyjeżdża z narzeczonym :-) ;-)

reklama
a ja wlasnie dopiero skonczylam doczytywac was z wczoraj i dzisiaj.
Wczoraj bylismy rodzinnie na pikniku od F z pracy, bylo calkiem fajnie, Pat sie przynajmniej wyszalal :)
Potem zajechalismy do tesciow i na tym dzien przelecial.

O i juz Polcia marudzi, to do pozniej ;)

Wróciliśmy z mini-wakacji. Umęczyłam się bez m, ale i tak było fajnie :)

Adaś zaczął się podnosić na rączkach i kolankach i sie tak buja w przód i w tył. Teraz go nawet w łóżeczku nie można zostawić samego, bo wali głową w barierkę...

witam wieczorową porą,
dziś pół dnia spędziłam na zakupach, ale zakupiłam to co trzeba. kupiłam Julce super żakiecik ze spódniczką na przecenie.
Pola zjadła 210 mleczka i już śpi ze swym nowym przyjacielem :)
blue witaj z powrotem po tych mini wakacjach, poczekaj jak zaraz synuś da nogę :)

witajcie

ja wczoraj narzekalam na malego ze o 4 w nocy obraca sie na brzuch i steka, a ja go zawsze na plecki kladlam, a dzisiaj przyuwazylam ze on spi, a steka bo lezy przy samym ochraniaczu i mu niewygodnie, przesunelam go tylko na brzuszku na srodek lozeczka i ladnie spal do 6 :)

my dzisiaj caly dzien jezdzilismy po sklepach i szukalismy kanapy, a wlasciwe dwoch :) bo jedna do malego pokoju i na niej bedziemy spac, a jedna do duzego pokoju, sklep upatrzylismy przeglądniemy katalog i jutro albo w poniedz pojedziemy zamowic i wtedy sie wybierze material i kolor :)

a i jeszcze jedno :) mamy nianie :-)
dziewczyna jest mloda 19-20 lat ma, idzie na 1 rok studiow zaocznych, ale fajnie bo bedzie wynajmowac pokoj od tesciowej i bedzie w tym samym budynku mieszkac co my, bedzie dyspozycyjna i na miejscu, stawke ustalilismy 8 zł za godzine, najwazniejsze ze poszukiwania mamy juz z glowy, oby sie tylko nic nie pozmienialo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka Nikos dzisiaj pięknie pil 6xpo ponad 130ml :) juz slodko spi bylismy na spacekru i podreptlaismy 5km ale mnie nogiiiiiii bolą leżę i kwiczę :-) mlody cały czas oglądał się i gadał :) na koncu usnął:)
ja ide do mojego Ł.
dobranocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry