reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Tabletki nie pomagają niestety,moze po kawie bedzie lepiej.Bartus to mały nerwus sie stał jak tata wyjechał czasem nie daje rady i niewiem o co mu chodzi i sie wnerwiam,ale jak spojrzy tymi swoimi duzymi niewinnymi oczkami i sie usmiechnie to mu wybaczam.Jest Kochaniutki.

Witam sie!
U nas nocka jak zawsze, a ja naiwna marzylam o twardym snie:-) Do tego Olenka w srodku nocy osikala cala siebie i cale lozeczko...nie wiem jak to zrobila:wściekła/y: Madzia84 w takich momentach tez wnerwiam sie na Ole ale jak tylko sie usmiechnie to wszystko mija! Kocham ja nad zycie!! A na bol glowy najlepszy jest spacer i swierze powietrze:tak:

czesć
ja od dawna na nogach ale ciągle bez śniadania i mojej ukochanej herbaty (kawy nie piję poza wynalazkami takimi jak latte czy mocha lub capuccino, no ale do tego ekspres ciśnieniowy by się przydał ;-))
Dominilka drzemie, chłopcy po śniadaniu oglądają bajki.
Ja narobiłam się już dziś - teraz maszyny pracuja za mnie (szkoda że żelazko samo nie chce :-) ) a ja zasiąde do śniadania.
Dziś jedziemy do dziadków.
Miłego dnia!

Witam sie!
U nas nocka jak zawsze, a ja naiwna marzylam o twardym snie:-) Do tego Olenka w srodku nocy osikala cala siebie i cale lozeczko...nie wiem jak to zrobila:wściekła/y: Madzia84 w takich momentach tez wnerwiam sie na Ole ale jak tylko sie usmiechnie to wszystko mija! Kocham ja nad zycie!! A na bol glowy najlepszy jest spacer i swierze powietrze:tak:

Hehe mój Bartus mi zmoczył przescieradło.Tak pójdziemy na spacerek po południu.Bartus ładnie spi mi na spacerkach chociaz wczoraj miał oczy jak 5 złoty.Mam nadzieje,ze Bartus bedzie dłuzej spał w łózeczku a nie mame budzic skoro swit i wstaje razem z kurami :-D

Hihi Ola tez wstaje razem z kurami i jest bardzo rozmowna z rana:tak: Ale rannym ptaszkiem jest po tatusiu bo mama by spala i spala:-)
Widze, ze wszystkie mamusie dzis zapracowane, ja tez uciekam prasowac bo moj skarbek smacznie spi!

Hej kochane marcówki
Nikkodem co chwila od 2 budzil sie na smoka i wedrował po łozeczku ale na szczescie Ł mi go wział o 7 i pospałam do 9 :-) Wypił 130 mleczka i sie kiwna na bujaczku zaaferowany zabawką.Ja też ćwiczę z młodym nózki i się chichra strasznie cos probuje dotknac ale jeszcze nie może tymi rączkami tak mocno ścisnąć :-) wiec najbardzie mu pasuja zabawki szeleszczace.Ja jednak dziś jadę po fotelik do karmienia :-) potem do kolezanki młodego pokazać i nad Maltę ( mamy w Pozku sztuczne jezioro gdzie odsbywaja sie mistrzostwa swiata w wioslarstwie i kajakarstwie) dzis miedzynarodowe mistrzostwa skuterów wodnych siedziacych i stojących., Wczoraj trenowali pokazę wam pozniej fotki super to wyglądało :)))pogoda ładna, słoneczko swieci..ja po sniadanku popijam kawkę mrozoną OPTI jestem od niej uzalezinona :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry