reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartus predzej sie obróci z plecków na brzuszek spowrotem nie bardzo idzie.Smerf wykąpany najedzony nudzi mu sie juz w lezaczku
M
myszowata
Gość
życzę Wam dobrej nocki bo muszę już zmykać....papatki:-)
Ja po zakupach! Ola pobawila sie ze steskniona babcia
a dziadzio mial wypadek i zlamal obojczyk wiec jeszcze dlugo nie ponosi Olenki
Aha i Ola tez nie przewraca sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie. Obecnie jej ulubionym zajeciem jest spiewanie
Aha i Ola tez nie przewraca sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie. Obecnie jej ulubionym zajeciem jest spiewanie
marela
Podwójna marcóweczka ;)
dziewczyny wiem ze to nie watek kulinarny- ale szukalam tortów na chrzciny - znalazłam tylko że z Warszawy ;( za daleko trochę - poogladajcie sobie co kobitka robi
Lukrowe fantazje • Powitanie-torty artystyczne
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
To fakt z krótkimi włosami, widzę po synkuja to przy moich krótkich włosach to raz w miesiącu odwiedzam fryzjera. niedługo też muszę się wybrać![]()
Ja też nie lubię i dlatego nie prasujęa u mnie Pola urzęduje na kocyku, a ja właśnie obiadek zjadłam i biorę się za prasowanie, jak ja tego nie cierpię![]()
O to coś dla mnieMadzia wklejam własnie przepis na ciasto w 5 min z mikrofalówki![]()
Ostatnia edycja:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
To ja sie zegnam,zmykam,bo spiąca jestem,oczy mi sie zamykają.Życze dobrej i spokojnej nocy.pa
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Jejku dzisiaj niczego nie robiłam takiego ciężkiego a oczu nie umiem utrzymać. Lece spać. Dobranoc i do jutra:*
reklama
madzia tak czytam i czytam i widze ze z ciebie tez niezla kawowa dziewczyna
cos jak ja herbaty nie lubie za to kawe moglabym pic od rana do nocy 
polozylam grzydla spac i pojechalam do poprzedniego mieszkania przywiezc troche naszych rzeczy bo jeszcze nie wszystkie zwiezione mamy wracam, a brzdąc spi na brzuchu wyjelam mu poduszke ulozylam prosto i tak spal na brzuchu po pol godz przychodze a ten juz w poprzek lozeczka, to sobie mysle jak on tak bedzie wedrowal to sie lozeczko zaraz skonczy i przelozylam go na plecki, ciekawe kiedy znow obroci sie na brzuch
polozylam grzydla spac i pojechalam do poprzedniego mieszkania przywiezc troche naszych rzeczy bo jeszcze nie wszystkie zwiezione mamy wracam, a brzdąc spi na brzuchu wyjelam mu poduszke ulozylam prosto i tak spal na brzuchu po pol godz przychodze a ten juz w poprzek lozeczka, to sobie mysle jak on tak bedzie wedrowal to sie lozeczko zaraz skonczy i przelozylam go na plecki, ciekawe kiedy znow obroci sie na brzuch