reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja po zakupach! Ola pobawila sie ze steskniona babcia:) a dziadzio mial wypadek i zlamal obojczyk wiec jeszcze dlugo nie ponosi Olenki:(

Aha i Ola tez nie przewraca sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie. Obecnie jej ulubionym zajeciem jest spiewanie:)

ja to przy moich krótkich włosach to raz w miesiącu odwiedzam fryzjera. niedługo też muszę się wybrać:)
To fakt z krótkimi włosami, widzę po synku :) Co miesiąc odwiedzamy fryzjera ;)

a u mnie Pola urzęduje na kocyku, a ja właśnie obiadek zjadłam i biorę się za prasowanie, jak ja tego nie cierpię :)
Ja też nie lubię i dlatego nie prasuję :p

Madzia wklejam własnie przepis na ciasto w 5 min z mikrofalówki:)
O to coś dla mnie :)

Ostatnia edycja:
reklama
madzia tak czytam i czytam i widze ze z ciebie tez niezla kawowa dziewczyna :) cos jak ja herbaty nie lubie za to kawe moglabym pic od rana do nocy :)

polozylam grzydla spac i pojechalam do poprzedniego mieszkania przywiezc troche naszych rzeczy bo jeszcze nie wszystkie zwiezione mamy wracam, a brzdąc spi na brzuchu wyjelam mu poduszke ulozylam prosto i tak spal na brzuchu po pol godz przychodze a ten juz w poprzek lozeczka, to sobie mysle jak on tak bedzie wedrowal to sie lozeczko zaraz skonczy i przelozylam go na plecki, ciekawe kiedy znow obroci sie na brzuch :)

Do góry