Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja dzis znowu okropne zawroty głowy, od czego to sie bierze, az mi niedobrze :-( w nocy po mleko bałam sie schodami zejść, schodziłam jak paralityczka po jednym stopniu i kurczowo trzymałam sie poręczy.
kurde, M. daleko jakby co, to nawet nie mogę po niego zadzwonić :-(
dziecko jest ubrane nie chlodniej niz ja, karczek ma cieply nawet rączki ma cieple, w mieszkaniu mamy ok 21 stopni, a na pewno nie mniej niz 20.5, ogrzewanie mamy gazowe i ustawiony programator na 21 stopni (w pokoju w ktorym jest najchlodniej) i jak temp spadnie to piec sie uruchamia, wiec w domu mamy stalą temp, na noc jest ustawiona 19 stopni, ale i tak w domu jest na tyle cieplo ze nie spada ponizej 20,5
kupiłam aventowski kubek niekapek wkoncu bo co bylam to sie zastanawialam. Jutro pierwsza proba podania
Dopiero jak zrobiłam mu soczek z jabłuszka to się skusił :-) Końcówka niekapka działa jak gryzak
zatem wielofunkcyjne;-)
również mam podłogówkę ale nie na całym mieszkaniu - jak Antko zacznie raczkować to będę musiała wyznaczać mu bezpieczne szlaki :-)
a ciocie nie były ciekawe jak Nikoś wygląda, pachnie, smakuje ? Sorry ale jestem na etapie krucjaty przyjacielskiej i takie rzeczy zauważam w mig
Ciotki obowiązki swoje też mają !
, jestes dzielnym chłopczykiem i niebawem do nas wrocisz z mamusia 
.Duzoooo zdrowka no i dla calej reszty rowniez;-)
, musze chwile odpoczac
, spacerki i to takie dlugie- oczywiscie maly siedzi a ja w koncu nie musze go nosic . Aby tylko mu sie nie odmienilo ;-).Smieje się do wszystkich dzieci i piesków i podziwia kawki - i spaacerujace i fruwajace . Samochodu juz mu sie znudzily 
:-)-ale lepiej pozno niz wcale
-zreszta zawsze ich omijam w konfesjonale- predzej bym z ktoryms na piwo poszla
.