reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja dzis znowu okropne zawroty głowy, od czego to sie bierze, az mi niedobrze :-( w nocy po mleko bałam sie schodami zejść, schodziłam jak paralityczka po jednym stopniu i kurczowo trzymałam sie poręczy.
kurde, M. daleko jakby co, to nawet nie mogę po niego zadzwonić :-(

reklama
dziecko jest ubrane nie chlodniej niz ja, karczek ma cieply nawet rączki ma cieple, w mieszkaniu mamy ok 21 stopni, a na pewno nie mniej niz 20.5, ogrzewanie mamy gazowe i ustawiony programator na 21 stopni (w pokoju w ktorym jest najchlodniej) i jak temp spadnie to piec sie uruchamia, wiec w domu mamy stalą temp, na noc jest ustawiona 19 stopni, ale i tak w domu jest na tyle cieplo ze nie spada ponizej 20,5

Moja przyjaciółka mieszka w Londynie, tam popularne jest tzw chłodne chowanie dzieci. Jej córeczka wyrozbierana a mój Antko prawie w kożuchu hehe :-) Słyszałam, że lepiej lżej niż za ciepło - z przegrzania więcej chorób. A cd temp. to czytałam, ze do kąpieli 21 stopni najlepsza :sorry:

kupiłam aventowski kubek niekapek wkoncu bo co bylam to sie zastanawialam. Jutro pierwsza proba podania

My mamy dwa -nuby i lovi. Lovi pokochaliśmy bardziej ale i tak bez szału :eek: Dopiero jak zrobiłam mu soczek z jabłuszka to się skusił :-) Końcówka niekapka działa jak gryzak :tak: zatem wielofunkcyjne;-)

Marciaa
słyszałam, że ogrzewanie podłogowe może źle wpływać na małe jąderka :szok: również mam podłogówkę ale nie na całym mieszkaniu - jak Antko zacznie raczkować to będę musiała wyznaczać mu bezpieczne szlaki :-)

A jeśli jesteśmy przy przyjaciółkach ... 5 miesięcy się nie widziałyście ? :eek: a ciocie nie były ciekawe jak Nikoś wygląda, pachnie, smakuje ? Sorry ale jestem na etapie krucjaty przyjacielskiej i takie rzeczy zauważam w mig :sorry2: Ciotki obowiązki swoje też mają !

Witam! Widze, ze jakies chorobska panuja na bb:( Zycze wszystkim zdrowka!!!!!!!!!! Trzymam kciuki tez za zdrowko Bartusia!!
Ja tez ostatnio jakas nie w formie ale raczej psychicznej, nie fizycznej.:( Idziemy troche na sloneczko moze mi sie humor poprawi!

Bartusiu- biedny maluszku kciuki zacisniete:tak:, jestes dzielnym chłopczykiem i niebawem do nas wrocisz z mamusia :tak::tak:.Duzoooo zdrowka no i dla calej reszty rowniez;-)

hej dziewczynki ja z doskoku bo maly spi a ja juz mam dosc przygotowan- wszystko daleko w lesie :blink:, musze chwile odpoczac

Alan od 4 dni siedzi dosc dobrze - nieraz jeszcze gibnie sie do tylu albo na boczek ale - nareszczie mozemy uzywac wozka :-D, spacerki i to takie dlugie- oczywiscie maly siedzi a ja w koncu nie musze go nosic . Aby tylko mu sie nie odmienilo ;-).Smieje się do wszystkich dzieci i piesków i podziwia kawki - i spaacerujace i fruwajace . Samochodu juz mu sie znudzily :tak:

A tak w ogóle to dzis konczymu pół roku ;-), mama ocknela sie dopiero okolo poludnia :zawstydzona/y::-)-ale lepiej pozno niz wcale ;)

Nie czytalam co tm u Was wiecej bo lece chwile odpoczac bo maly zaraz wstanie a nie ma mi kto dzis bawic. A wieczorkiem jeszcze kurcze musimy skoczyc do miasteczka obok - wyspowiadac sie - bo ja mieszkam 50 m od kosciola i na takiej dziurze wszystkich ksiezy sie dobrze zna - no i jakos glupio mi isc do naszych :sorry:-zreszta zawsze ich omijam w konfesjonale- predzej bym z ktoryms na piwo poszla :-p.
Trzymajcie sie , moze dam rade zajrzec wieczorkiem ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry