Y
yra245
Gość
no właśnie z tego wszystkiego ja też zapomniałam wszystkiego NAJ NAJ DLA DZIECIACZKÓW
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my pobudka o 6. Dziś zaczęłam marzyć by pospać choć do 8, niby od dawna tak wstaję jak dziś ale jakoś dopiero dziś pojawiła się ta tęsknota za dłuższym snem......
oj kobietki ale mnie rozłożyła choroba. ledwo co na oczy patrzę a przy moim dziecku nie mogę się położyć bo ona w jednym miejscu nie usiedzi 5 min. może jak uśnie tona chwilkę się położę. wzięłam już wszystko co mogłam i guzik zamiast lepiej to gorzej się czuję![]()
szybkiego wyzdrowienia Kobietki!Hej.
Dołączam do chorych niestety.:-( Dziewczyny co mogę brać karmiąc piersią, upsariny i te inne odpadają nie? Wziełam propolki, syrop *spam*, trani tyle. Mały cały czas ok.37 stopni, nocka fatalna budził się co chwilę, odciągaliśmy nosek bo glutki wypływały. Rano o dziwo wstał bez kataru. Teraz śpi 3 godzinę, to do niego niepodobne, boję się że to przez rozwijający się wirus.:-( Choć humor ma dobry.
dziewczyny dostałam właśnie sms od Madzi : są z Bartusiem w szpitalu bo ma zapalenie oskrzeli i duszności. Trzymajmy za nich kciuki
AJENTKA mi czw odpada mam psotkanie z przyjaciolkami zesmy się z 5 mies nie widzialy..
umowmy sie jakos na nast tydzien lepiej predzej i dogadać sie bo reszta cos bez odzewu![]()