reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Co do fotelika, to ja już pisałam, że my mamy Recaro Young Sport i bardzo jesteśmy zadowoleni. Ten Cybex też ciekawie wygląda, tylko nie wiem czy dziecku nie przeszkadza uwięzienie za tą osłoną.

Też się nad tym zastanawiałam, dlatego najpierw zrobimy przymiarkę.

Marciaa A masz jakąś sprawdzoną markę odnośnie tej farby mleczna czekolada bo ja też mam ciemne włoski i coś takiego by mi się widziało:-p

Witajcie,
Ja króciutko, bo oglądam tancerzy a potem szpilki. Lila dzisiaj włożyła pierwszy raz stópkę do buźki, ale była radocha:) Od tygodnia mói ba-ba, a teraz da-da. Fajnie to brzmi. W żłobku dzisiaj też ok.
Cacroline przekaż Dawidkowi życzenia od ciotki Ewki i dziewczynek, niech rośnie silny i zdrowy!
Yra gratulujemy ząbków Jasiowi, a my nadal czekamy:)
Ajentka, polusia wracajcie do zdrowia!

hej:-)Ja dziś wstałam z potwornym bólem głowy, ale szczęśliwie tabletka pomogła. Franko najadł się kaszki morelowo-brzoskwiniowej, popił wzystko soczkiem i grzecznie siedzi sobie w foteliku. M do 2 się uczył i nie wiem jak dał radę o 6.30 wstać do pracy....
Miłego dnia Kochane:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie z rana!

ajentka polusia kurujcie sie dobrze Kobitki!(niestety rzadko choruje wiec sie nie znam na leczeniu...)

yra gratuluje kolejnych zabkow!

marela spoznione zyczonka dla Alanka!

ccaroline buziaki dla Dawidka!(syrop z cebuli pewnie by nie zaszkodzil...)

My wczoraj znowu nad morzem bylismy, korzystamy z ostatnich cieplych dni....bo podobno od jutra juz jesien idzie...
Ja bylam u fryzjera tydzien temu i sobie scielam wloski porzadnie, tzn krotko, teraz je tez chce pofarbowac, myslalam o jakims odcieniu czerwieni....
A Redan ostatnio pluje non stop, nie wiem czemu tak robi, jak tylko nie ma nic ciekawego to pluj mu sie wlacza...hehehe
Milego Dnia!

hej i ja :)

oj ja też chce iść do gryzjera, ściąć sobie krótko aby tylko kitek był bo teraz za dużo mi tych włosów :)

no i wczoraj przy kąpaniu przeprowadziłam poważną rozmowę z moim synem , ostatnio budzi się już kilka tygodni o 1 i o 5 rano, a ja oczy jak zapałki, i mówię do niego " synek mamusia cię prosi obudź się tylko raz nad ranem " i wyobraźcie sobie haha obudził się ok 5 tylko :) ale przypadek co nie :) dziś będzie dalsza część rozmowy aby mu tak zostało :)

hej i ja :)

oj ja też chce iść do gryzjera, ściąć sobie krótko aby tylko kitek był bo teraz za dużo mi tych włosów :)

no i wczoraj przy kąpaniu przeprowadziłam poważną rozmowę z moim synem , ostatnio budzi się już kilka tygodni o 1 i o 5 rano, a ja oczy jak zapałki, i mówię do niego " synek mamusia cię prosi obudź się tylko raz nad ranem " i wyobraźcie sobie haha obudził się ok 5 tylko :) ale przypadek co nie :) dziś będzie dalsza część rozmowy aby mu tak zostało :)
hehehe,musze Twoje metody wychowawcze wyprobowac na swoim....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry