reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ta metoda jest podobno nieprzyjemna i dla maluszka i rodziców.
Ale jesli trzeba i ma pomóc to nie ma o czym mówić.

Zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków i mamuś.
Miłego popołudnia:)

Ale dziś tu cichutko.........ja sobie siedzę przed kompem, lekko się nudzę, Franio śpi, 30min z nim walczyłam co by raczył zjeść i oczywiscie jak już zaczął jeść to zjadł 180ml ku mojej radości ale oczywiście musiał się troszkę z mamuśką pospierać, a co;-)A M u dentysty, pisał jakiś czas temu, że ma już 40min opóźnienia.....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moj jak dostał kaszki to zwymiotował bo ciocia dawała mu soczek i sie zakrztusił..usnał własnie ja jakaś zmęczona jestem.
Dzisiaj nudny dzień, jutro będzie lepszy znajomi wpadają rano na zakupki prasowanki bo sterta prania ah...Ł. weekend w pracy do kitu:( jak ma firme to malo sie widzimy wrr

ojejku a co tu tak cichutko?
ja właśnie wróciłam z giełdy owocowej i jutro praca : jabłka do słoików, śliwki do zamrażalki a maliny na soczek. taki mam plan, ciekawa jestem co z tego wyniknie :)
Pola dziś bardzo grzeczna nawet w ogrodzie ze mną troszkę popracowała:)
idę pod prysznic,
miłego wieczorku :)

Witajcie
Ja jak zwykle wieczorową porą. Dziewczyny chrapią, a jak do kompa. No tydzień w żłobku zaliczony. Dzisiaj się dowiedziałam, że moje dziecię baaaardzo lubi byc lulane i wymusza to na paniach okropnym wrzaskiem i płaczem, no i chce zasnąć tylko na rękach. A mój M nie kwapi sie do nauki Lilki samodzielnego zasypiania, bo on nie może słuchać jak mała sie drze. Tylko kurcze przy mnie to ona sie wcale nie uspokaja, a potem dostaje takich spazmów, że muszę jej dać cyca. No marti to by mnie wyklęła za takie przygotowanie dziecka do żłobka;) Ja niestety skupiłam się na odstawieniu od cyca w godz. 8-14, a ze spaniem juz jest gorzej. No nic może jutro sie uda.
n&h Ty to masz pomysły z tymi warsztatami, ale Ci się fajnie odmieni. Super!
Polusia tyś to pracowita kobieta. Ja w ciągu dnia nie mam kiedy takich rzeczy zrobić, a wieczorem to padam. Miłej pracy jutro:)
Kochane zmykam dobrej nocy mamusie, dzieciusie i fasolki.
Pa!

hej hej:-)
No i mamy weekend:-) Choć w sumie dla mnie sobota to dzień jak każdy inny. Dziś jedziemy do teściów. Mam nadzieję, że będzie miło i pewnie będzie, choć jakiś czas temu teściowa troszkę mnie zirytowała i gdzieś to nadal we mnie siedzi:-( no ale liczę na to, że dziś nie wróci ten temat i będzie przyjemnie. Franko obudził się o zgrozo o 5.40:no:Próbowaliśmy go jeszcze utulić, ale gdzie tam:sorry2:Wstałam z nim jakoś po 6 i przyniosłam go na matę, a sama powstrzymuję się co by nie usnąć na siedząco.....
pozdrawiam i miłej soboty Wam życzę:tak:

Hej, hej
e-kord bez przesady nie wyklneła bym:)
ja cie nie, mam na nic czasu, normalnie masakra, może jutro uda mi się złapać oddech, dziś znowu uczelnia, bo moja praca nie przeszła przez biuro antyplagiatowe, cholera jasna, a nie wiem czemu, bo pisałam na prawde samodzielnie, i dużo własnych przemyśleń wstawiałam:/eh wczoraj siedziałam i porawiałam, i dziś muszę zawieśc płytkę-czy to się kiedyś skończy???
Wymyśliłam nazwę naszego żłobka-czary mary-co o tym sądzicie, Wy jako matki?

reklama
Dzien Doberek!

e-kord
powodzenia w usypianiu samodzielnym!My nadal walczymy z tym, ale wydaje mi sie, ze idzie coraz lepiej, mimo ze po grudzie....

marti trzymam kciuki za prace!(biuro antyplagiatowe???nie slyszalam, czy to moze jakis zwrot...), a nazwy zlobka to bym sie wystraszyla....nie wiem, takie odnioslam wrazenie....:(

yra
jak Jasio Ci spal dzisiaj?bo uzylam twojej metody i zaczarowalo mi synka, obudzil sie tylko 2 razy!!!!!Bylam wyspana juz o 5 rano!dzieki wielkie!

polusia Ty juz wyzdrowialas, ze zabierasz sie za taka robote?Zazdroszcze energii!

Milego Dnia Kobitki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry