reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Mirosia zdrowka kochana! Tantuum erde w ruch i przejdzie...może ;-)
w ogole witajcie
pieknie dziś. Niko tradycyjnie śpi juz drugą godzinę a ja luz blus normalnie raj :-)
Pospał ładnie obudził się na flaszeczkę o 4 i pociągnął do 7:-)
milego dzionkaa

Dzięki, dzięki tantum verde jakoś wytrzymuję, ale do ssania bo psikany wogóle mi nie łagodzi. Psikam sobie też Bioparoxem (antybiotyk, który działa miejscowo), 3 miesiące temu miałam dokładnie to samo z gardłem i po 3 dniach mi przeszło dzięki tym lekom, mam nadzieję, że teraz też tak szybko mi przejdzie. Aż mi jest niedobrze od tego gardła:/// Co za wirus cholerny lata w powetrzu:///

reklama
mirosia szybkiego powrotu do zdrowia życzę :)

a ja już soczek z malin puściłam. teraz kolej na śliwki do zamrażalki. będą w zimie jak znalazł na knedle :)
Pola dziś coś strajkuje ze spaniem. wstała o 6 usnęłam o 9:30 pospała 30 min. teraz usnęła dopiero o 12:30 ciekawe jak długo pośpi. dziś odpowiada jej siedzenie z tatą na tarasie i zaczepianie go. Mój M robi dziś kojec dla naszej suni. wreszcie- już rok go o to proszę :)

mirosia, ja bym antybiotyku nie dawała przy katarze. Mój mały miał już 2 infekcje z katarem i kaszlem, one się tak ciągną po 2 tygodnie. A odkurzacz ja w nocy uruchamiam jak trzeba ;)

dziewczyny pomóżcie bo się właśnie opamiętałam, moja Julka ma niedługo urodziny i nie mam pomysłu co tu jej kupić. może coś doradzicie co kupić 6letniej dziewczynce,

mirosia, ja bym antybiotyku nie dawała przy katarze. Mój mały miał już 2 infekcje z katarem i kaszlem, one się tak ciągną po 2 tygodnie. A odkurzacz ja w nocy uruchamiam jak trzeba ;)

no właśnie ja też nie mam ochoty mu dawać antybiotyku. Jak Olek miał 3 miesiące temu katar i kaszel, to mu się to ciągnęło ponad 3 tygodnie i nic lekarka nie wspominała o antybiotyku, a teraz właśnie dała receptę, no i dlatego mam teraz dylemat. Ale poczekam jeszcze trochę. Narazie minął dopiero tydzień naszej walki z katarem, więc jeszcze trochę zostało;)
Patrzyłam w aptece internetowej i nie ma tego katarku:-( pewnie w zwykłej aptece tymbardziej ie będzie. trochę lipa bo bym kupiła. A zanim mi przyjdzie z allegro to się nie opłaca mi narazie kupować://

polusia ja niestety nie pomogę, nie mam pojęcia czym się sześciolatki interesują teraz i co jest na topie;)

mirosia mam stan podgorączkowy 37,2 ...boli mnie masakrycznie głowa i zaczyna pobolewać druga piers!! Przystawiam ją do obu cyców bo tak wyczytałam że powinno pomóc ale lipa !! Okładam kapucha i zimne okłady robie i też nie pomaga:( boziuuuu do tego Zyzia jest okropnie marudna a ja sama:/

Ostatnia edycja:
e_kord mam stan podgorączkowy 37,2 ...boli mnie masakrycznie głowa i zaczyna pobolewać druga piers!! Przystawiam ją do obu cyców bo tak wyczytałam że powinno pomóc ale lipa !! Okładam kapucha i zimne okłady robie i też nie pomaga:( boziuuuu do tego Zyzia jest okropnie marudna a ja sama:/

może po tym jak zje to opróżnij pierś laktatorem i potem przyłuż kapustę. Weź sobie apap czy coś w tym rodzaju. Ja jak miałam zastój to też była sobota i zadzwoniłam do ambulatorium całodobowego, z którym moja przychodnia ma umowę i tam się radziłam.

reklama
Dzieki kochana ... oproznilam do dna przy pomocy corki bo lakatatora nie mam i oblozylam sobie zimnym okladem..ale marne skutki...poczekam na Krzysia i bo jakos nie mysle wogle bo dzeicko bol glowy i piersi nie dzailaja na mnie mobilizujaco :( i wezme apapa:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry