reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dzieczyny ;) i maluszki
nie czytalam was 2 dni ale nadrobie w poniedzialek ewentualnie wtorek :tak:mam nadzieje ze wszystko ok. :tak:

padam , normlanie szok , jakby tesciowa i bratowa wczesniej nie przyjechaly to chyba chrzciny zrobilabym za 3 dni, normalnie nie moglam sie wyrobic- pierwszy raz :szok: teraz widze jak maluch moze zdezorganizowac zycie ;) no i nawet mama a i troche M go bawili go a i tak przerwy karmienie , usypianie i robota stala w miejscu :szok:.
Zrobily mi prawie wszystko :szok:

A tak wogole to jutro (wstyd sie przyznac) koncze 30 lat :baffled: -kurcze nie dociera do mnie ze ja tak stara .Ale jak zobaczylismy ze mam urodzinki w niedziele to wiedzielismy ze polaczymy sobie imprezki;)
Na prezencik fundnelam sobie wizyte u fryzjerki ;) ,mialam tylko na prosto skrocic wloski o jakies 2-3 cm, a pocieniowalam i zucilam kolorek z 20 min wyszlo prawie 3 h w salonie :-p
dobra spadam spac bo o 9 juz msza i o 6 najpozniej musze wstac. trzymajcie kciuki aby moja wiercipietka byla grzeczna :-D

reklama
marela udanych chrzcin i sto lat z okazji urodzin:-)

A tak w ogóle to witajcie:-)Nie wiem co jest Franko zwykle budził się 6.30-7 a od 3 dni przed 6, dziś 5.50:-(Kiepsko, po 20 min marudzenia poszłam z nim do salonu i bawi się teraz w kojcu

Miłej niedzieli Wam życzę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mcgosia Gratulację!! :)
marela udanych chrzcin!

U nas nocka okropna, mała się przebudziła o 3 i nie chciała spać, także zaniosłam ją do tatusia hihi, a sama usnęłam, mam nadzieję, że będzie już lepiej, katarek coraz mniejszy.
Dałam dzisiaj Natalce szczoteczki do gryzienia, bardzo jej się spodobały.
23890.jpg

Miłego dnia życzę!

dzień dobry dziewczynki.
u nas nocka super mała wstała o 8 zjadła mleczko a potem do 10 leżałyśmy w łóżku :) takich niedzieli może być więcej.
taraz zjadła zupkę i sama usnęła w łóżeczku, szok , ja ją położyłam a ona sam usnęła :)

mcgosia gratki zębola :)
marela 100 lat :)
ccaroline zdrówka dla Ciebie i malutkiej

miłej niedzieli życzę

Hej ho Marcóweczki ! :-)

Wpadłam do Was na sekundo. Pakujemy się od rana - jedziemy do 2giej babci mieszkającej niemal nad morzem. Decyzja błyskawiczna ... zupełnie nieplanowana :-) Na tydzień się tam zabunkrujemy. Las, spacerki, jod itd :happy2: Proszę 3mać kciuki za podróż (po dłuugich naradach na pociągu stanęło :baffled: całą Polskę przejedziemy ;-) )

Będę tęsknić Kochane - dbajcie o siebie i Marcowiątka :-)

Karol ma zapalenie ucha wrrr.... Pochodził do przedszkola 3 dni. Dobrze ze mam pakiet w lux-medzie, bo bym osiwiała z tą naszą przychodnią. A tak to sobie dzisiaj zamówiłam wizytę do domu i mogę młodego już leczyć.

Witajcie
zrobilismy impreze...do 4 na nogach ale bylo super:D ale gorzej sie czuje masakra jaka niewyspana. Niko Aniolek ale jesc nie chce buu...nawet obiadku nie chciał dziwne pogoda sie psuje. Kurcze ja mam kosz prasowania, ogarnac kuchnie trzeba obidu nie robie nie chce mi sie strajk :) yra- tez mam dwie lewe rece do kuchni.
zrobilam wczoraj tortille i mieso kebab ale sie zajadali :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry