hej dzieczyny
i maluszki
nie czytalam was 2 dni ale nadrobie w poniedzialek ewentualnie wtorek
mam nadzieje ze wszystko ok. 
padam , normlanie szok , jakby tesciowa i bratowa wczesniej nie przyjechaly to chyba chrzciny zrobilabym za 3 dni, normalnie nie moglam sie wyrobic- pierwszy raz
teraz widze jak maluch moze zdezorganizowac zycie
no i nawet mama a i troche M go bawili go a i tak przerwy karmienie , usypianie i robota stala w miejscu
.
Zrobily mi prawie wszystko
A tak wogole to jutro (wstyd sie przyznac) koncze 30 lat
-kurcze nie dociera do mnie ze ja tak stara .Ale jak zobaczylismy ze mam urodzinki w niedziele to wiedzielismy ze polaczymy sobie imprezki
Na prezencik fundnelam sobie wizyte u fryzjerki
,mialam tylko na prosto skrocic wloski o jakies 2-3 cm, a pocieniowalam i zucilam kolorek z 20 min wyszlo prawie 3 h w salonie 
dobra spadam spac bo o 9 juz msza i o 6 najpozniej musze wstac. trzymajcie kciuki aby moja wiercipietka byla grzeczna
nie czytalam was 2 dni ale nadrobie w poniedzialek ewentualnie wtorek
mam nadzieje ze wszystko ok. 
padam , normlanie szok , jakby tesciowa i bratowa wczesniej nie przyjechaly to chyba chrzciny zrobilabym za 3 dni, normalnie nie moglam sie wyrobic- pierwszy raz
teraz widze jak maluch moze zdezorganizowac zycie
. Zrobily mi prawie wszystko

A tak wogole to jutro (wstyd sie przyznac) koncze 30 lat
-kurcze nie dociera do mnie ze ja tak stara .Ale jak zobaczylismy ze mam urodzinki w niedziele to wiedzielismy ze polaczymy sobie imprezkiNa prezencik fundnelam sobie wizyte u fryzjerki

dobra spadam spac bo o 9 juz msza i o 6 najpozniej musze wstac. trzymajcie kciuki aby moja wiercipietka byla grzeczna

Proszę 3mać kciuki za podróż (po dłuugich naradach na pociągu stanęło