reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka mamuski i dzięciątka:)

My sie wyspali wstalismy o 7.30,teraz ja pije kawke a Bartus bawi sie na macie.Za chwile przyjedzie szwagerka popilnowac maluszka a ja zmykam do miasta na małe zakupy.Pogoda ładniutka słoneczna ale zimno brrrrrr.

Dobrego dnia:)

reklama
Witajcie;)
u mnie za oknem też mglisto i szaro więc zobaczymy jak będzie pogoda.
myszowata ja dziś też beż chleba bo też wczoraj nie kupiłam :( więc na śniadanko będzie chyba jogurt albo płatki z mlekiem.
ja dziś ambitny plan mam: poukładać w szafach, i schować już rzeczy letnie a wyciągnąć cieplejsze.
zaraz zrobię obiadek i wypiję sobie kawusię :)
mcgosia super że szmery zanikają, dobrze że wszystko w porządku :)

miłego dnia kobietki :)

hejka
u nas powitanie dnia o 6. :)
U nas 15 stopni :)) Niedlugo mykamy na spacerek. :))
mcgosia-extra, ze z Mikiego serduszkiem dobrze.
Też mam ambitny plan zrobic porzadki w szafach ale co z tego wyjdzie....
ehh..zgubilam piersionek zarecyznowy zsunal mi sie z palca gdzies:(((((

Witamy sie i my:)
U nas nocka super. Jedna pobutka o 3:) Oby tak dalej! Teraz Ola znow sobie drzemie a ja mysle o myciu okien ale pewnie na mysleniu sie skonczy bo strasznie zimnooooo, ale slonecznie, wiec spacerek napewno bedzie!
Mcgosia Super ze z serduszkiem lepiej!!!
Marciaa napewno sie znajdzie!
Milego dnia wszystkim!

Siema:-D
wstaliśmy po 8... babcia jak zwykle pokrzyzowała mi plany bo Miks miał dostać butle i jeszcze podrzemać do 10 no ale nie uprzedziłam jej i mi go rozbudziła :tak: muszę własne porządki tu wprowadzić hehe

Mikuś usnął teraz wiec pewnie z pół godzinki mam jeszcze czas, także obejrzę sobie modelki bo mama tego nie ogląda ech:baffled:...będę musiała sobie TV do pokoju kupić i w ogóle meble zmienic - no ale to pod koniec roku hihi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry