reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Sama nie wiem.. Chyba faktycznie się wkręcam.. Może to jakaś infekcja, bo ten brzuch boli, wydzielina jest gęsta, biało-żółta i strasznie jej dużo.. Wydaje mi się że ma słodkawy zapach.. Heh. Nic już nie wiem :(

Nie możesz się zadręczać w nieskonczoność. Niezależnie od tego czy jesteś w ciąży czy to może jakaś infekcja wymagana jest wizyta u specjalisty (ginekolog) bo może byc różnie i będziesz mieć do siebie pretensje że nie poszłaś do lekarza. Wiem że żal Ci kasy ale uważam że w tym wypadku warto abyś się dowiedziała co ci dolega. Masz maleńką córeczkę i ona potrzebuje zdrowej mamy więc zadbaj o siebie ale to tylko moje zdanie a co z tym zrobisz to już oczywiście zależy od Ciebie.

reklama
Dziękujemy serdeczne za wszystkie życzonka Marcóweczki !!!

Buziaki z radością przekazałam Antoniemu - dzisiaj humorek był przedni ;-)
Jesteście kochane :-):-):-) Zawsze można na Was liczyć :tak:

Dzisiaj pół dnia w pracy byłam. Cieszę się bardzo, że wróciłam aczkolwiek męczące to dla mnie wielce. Odzwyczaiłam się troszkę od obowiązków nie związanych z Antonim :sorry: Dam sobie dwa tygodnie na rozkręcenie :happy:

Nie możesz się zadręczać w nieskonczoność. Niezależnie od tego czy jesteś w ciąży czy to może jakaś infekcja wymagana jest wizyta u specjalisty (ginekolog) bo może byc różnie i będziesz mieć do siebie pretensje że nie poszłaś do lekarza. Wiem że żal Ci kasy ale uważam że w tym wypadku warto abyś się dowiedziała co ci dolega. Masz maleńką córeczkę i ona potrzebuje zdrowej mamy więc zadbaj o siebie ale to tylko moje zdanie a co z tym zrobisz to już oczywiście zależy od Ciebie.

Racja.. :( Dziękuje.

TWOJE PUDEŁKO -wlasnie dostalam na e-maila -niewiem albo ja nie doczytalam ale chyba pierwsze miejsce wybrane przez internautów mialo miec tą główna nagrodę .

No niestety nie. Pierwsze miejsce było wybrane przez jury a drugie przez internautów. Dobre i to. Ania na pewno jest zadowolona.:tak:

n&h buzioleeeeeeeeeee oczywiście dla Antoniego!!!!!

xxxizulqaxxx Daj znać jak będziesz coś wiedziała. Trzymam kciuki żeby było dobrze.:tak:

Ostatnia edycja:
a my zebow 0 jako jedyni chyba

u nas tez perelek brak ;-)

Dziewczyny czy urządzacie już pokoje Waszym maluszkom? My się powoli do tego zabieramy, odgruzowaliśmy już pokój przeznaczony dla Francika. Kupiłam też drewniane literki do ułożenia jego imienia i zawieszenia na ścianie oraz drewniane postacie z kubusia puchatka też na ścianę, myślę też o jakimś fajnym kufrze na zabawki, ale to co mi się podoba jest bardzo drogi

my wlasnie zrobilismy remont, bo mamy jedna sypialnie dla dzieci, a teraz dzieci dwoje. Tematyka oczywiscie Kubus Puchatek. Jak sie zbiore i zrobie fotki to wstawie na zdjeciowym.

naughty ale mialas fajnie pachnacego meza :) ciasteczkami... :)

mcgosia super ze z Mikim wszystko dobrze i szmerki zanikaja :tak:

polusia super ze mala robi takie postepy :)

ionka gratki dla Olenki, Polcia wcale zero nic, nawet nie sklada sylabowek.

xXxizulqaXx a Ty chcesz byc w ciazy czy nie? ja tez popieram wizyte u gina, moze jakas mala infekcja sie wdala, a co do stosunkow przerywanych, to chyba wiesz ze one sa nieskuteczna forma antykoncepcji.

heronek to kawal super facia Ci rosnie, a co masz na mysli piszac chodzil w te i spowrotem???

Moni27 jak czytalam o tym lekarzu co wami sie zajal, to az mi wiara w ludzi wrocila, czytajac wczesniejsze posty relacji ze szpitali, to mialam jakies powatpienia w Polska sluzbe zdrowia, ale jednak sa jeszcze ludzie ktorzy robia to co kochaja i sa bezinteresowni.

Polusia super ze udalo sie wygrac te 2000 dla Ani, jestes wielka :)

a my wreszcie skonczylismy remontowac pokoj dzieciaczkow, czekam jeszcze tylko na naklejki na sciane i jak przyjda to wszystko bedzie w 100% zrobione. Mam nadzieje, ze teraz bede miala wiecej czasu i po za czytaniem was, bede sie mogla tez wiecej udzielac.

Hej lejdis:-)No i dziś już piątek weekendu początek;-)Termometr pokazuje -1C:szok:Ludzie przed blokiem skrobią auta a my z Frankiem zaczynamy nowy dzień. Wstaliśmy o 6.15, potem śniadanie, teraz zabawa i niebawem znów spanko:tak:Ja ostatnio robiłam porządki w szfach i odłożyłam cały wielki wór niepotrzebnych rzeczy, dziś dorzuciłam do niego jeszcze dwie kurtki - rodzice jutro zawiązą je jednej potrzebujacej rodzinie
pozdrówki i buziale:-)Miłego dnia Wam życzę:-)

Hello,
czarnuszka- my tez nie mamy ani pół ząbka:)
n&h -spóznione ale są:*****dla Antoniego
Iza-szybko szoruj do lekarza, i się nie zadręczaj, bo nam się nie uda diagnozy postawić-życzę żeby było wszystko dobrze i po Twojej myśli, a teraz śmigaj do lekarza i to już:)))
dziś ostatni dzień pracy i weekend nareszcie z M, więc spędzimy go w końcu w trójkę:)
w żłobie znowu jakieś sraczki i żygańska:/ dziś córa zostaje w domu z tatinem:) mam nadzieje że niczego nie złapała przez te dwa dni jak ze mną była...
słonecznego dnia życzę, i kurcze myszowata faktycznie jest -1 na dworze, brrrrrrrr

kurczę a byłam pewna że 6 tys. bedzie:( no nic dobre i to.

mysza trzeba będzie w sanki się zaopatrzyć, ja osobiście doczekać się nie mogę sanek hehe :)

dobra uciekam, dziś przyjeżdża moja mama :) cieszę się wszystko idzie w dobrą stronę :)

reklama
Hej kochane! Śniło mi się że moja maleńka ma ząbka ;D Tylko że wyrósł tak nagle od razu i był taki duży ;P

u nas tez perelek brak ;-)

my wlasnie zrobilismy remont, bo mamy jedna sypialnie dla dzieci, a teraz dzieci dwoje. Tematyka oczywiscie Kubus Puchatek. Jak sie zbiore i zrobie fotki to wstawie na zdjeciowym.

naughty ale mialas fajnie pachnacego meza :) ciasteczkami... :)

mcgosia super ze z Mikim wszystko dobrze i szmerki zanikaja :tak:

polusia super ze mala robi takie postepy :)

ionka gratki dla Olenki, Polcia wcale zero nic, nawet nie sklada sylabowek.

xXxizulqaXx a Ty chcesz byc w ciazy czy nie? ja tez popieram wizyte u gina, moze jakas mala infekcja sie wdala, a co do stosunkow przerywanych, to chyba wiesz ze one sa nieskuteczna forma antykoncepcji.

heronek to kawal super facia Ci rosnie, a co masz na mysli piszac chodzil w te i spowrotem???

Moni27 jak czytalam o tym lekarzu co wami sie zajal, to az mi wiara w ludzi wrocila, czytajac wczesniejsze posty relacji ze szpitali, to mialam jakies powatpienia w Polska sluzbe zdrowia, ale jednak sa jeszcze ludzie ktorzy robia to co kochaja i sa bezinteresowni.

Polusia super ze udalo sie wygrac te 2000 dla Ani, jestes wielka :)

a my wreszcie skonczylismy remontowac pokoj dzieciaczkow, czekam jeszcze tylko na naklejki na sciane i jak przyjda to wszystko bedzie w 100% zrobione. Mam nadzieje, ze teraz bede miala wiecej czasu i po za czytaniem was, bede sie mogla tez wiecej udzielac.

Wiem kochana, ale mam przepisane tabletki anty, nawet już wykupione, ale dopiero od następnego cyklu mogę je brać.. Cykle mi się rozregulowały, więc nie potrafie obliczyć dni płodnych. Tak teraz sobie myśle, i biorąc pod uwagę ten śluz, to nie miałam dni płodnych.. @ miałam 22 września, i później prawie od razu dostałam ten śluz co mam ;/ I chyba będę mieć @ teraz.. Oj sama nie wiem czy chcę, to tak pół na pół jest.

Hello,
czarnuszka- my tez nie mamy ani pół ząbka:)
n&h -spóznione ale są:*****dla Antoniego
Iza-szybko szoruj do lekarza, i się nie zadręczaj, bo nam się nie uda diagnozy postawić-życzę żeby było wszystko dobrze i po Twojej myśli, a teraz śmigaj do lekarza i to już:)))
dziś ostatni dzień pracy i weekend nareszcie z M, więc spędzimy go w końcu w trójkę:)
w żłobie znowu jakieś sraczki i żygańska:/ dziś córa zostaje w domu z tatinem:) mam nadzieje że niczego nie złapała przez te dwa dni jak ze mną była...
słonecznego dnia życzę, i kurcze myszowata faktycznie jest -1 na dworze, brrrrrrrr

Dzwoniłam do lekarza.. Termin na listopada ;/ Chyba pójde prywatnie jednak po dziesiątym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry