Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mysza gratuluje ząbkówPiekny uśmiech będzie a u nas narazie nic nie widac.
Nesiaa chłopiec 8 lat powinien spać o tej porze a nie w tv wystepowac.Jest utalentowany ale na wszystko jest miejsce i czas.Ambicje rodziców...

Zgadzam się w 100%. No i ten napis na brzuchu 8 letniego dziecka SEXI, jak dla mnie porażka.![]()
oj dokładnie!!!. Na wszystko jest czas i odpowiednie miejsce!!! W tym przypadku dom i łóżko. Moje dzieci nigdy po za domem do tej pory nie były. I nie zamierzam tego zmieniać. Chłopiec strasznie wbity w ambicje, widać to po łzach na koniec werdyktu jury. Dołączam się do gratulacji !!! Aż 3 zęby. A u nas jeden i to wcale nie rośnie tylko stoi w miejscu. Drugi naciągnął dziąsło że szok, Franek szoruje nim po wszystkim i nic nie chce się przebić. No i Madziu i Bartusiu 3mam kciuki za pomyślna rehabilitację!!! Jesteście silni i zdolni. Dacie radę. Buziaki od e-ciotki i Oliwii. No a piątka od Franka, Wiktora i e-wujka.Mysza gratuluje ząbkówPiekny uśmiech będzie a u nas narazie nic nie widac.
Nesiaa chłopiec 8 lat powinien spać o tej porze a nie w tv wystepowac.Jest utalentowany ale na wszystko jest miejsce i czas.Ambicje rodziców...