reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja dzisiaj nakupilam mase pieluch, az 3 paczki bo w carefurze byly po 44,38, to strasznie tanio, zwykle placilam 54,99, kupilam 2 razy rozmiar 4 i jeden rozmiar 5, ja kupuje te pampers z serii dla chlopakow, bardzo zadowolona z nich jestem

reklama
dziewczyny mam pytanko moze ktoras z was zna sie na tym albo w rodzinie ma pielęgniarki albo lekarzy, jaka firma jest najlepsza jesli chodzi o cisnieniomierze, bo rodzicom planuje na swięta kupic, tylko nie bardzo sie na tym znam, i nie wiem ktore firmy robią dobre, musi byc elektroniczny i naramienny, nieważne ile on bedzie kosztował musi byc dobry

Mysz1978, Marciaa i Mirosia buziaki dla Waszych chłopców:):***Mirosia synek mysli,ja taki dorosły a mama mi spac każe :)
Skarby grzeczne dzisiaj były oba,Popołudniu gralismy w planszówki, a mała siedząc w krzesełku, ściagała nam wszystko ciagnąc za serwetę:)Dodatkowa atrakcja dnia to tarło rybek,ganiają się po całym akwarium zakochane :)
Pampersy teraz już uzywamy 5.Musze kupic bo kończą się. Milenka ma pierwszy raz troszkę odparzoną pupkę.Nie wiem sama jak to sie stało, zapewne wina częstych pryczków dzisiaj.
N&H fajnie,że u Was lepiej ze zdrówkiem.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Ja jak zwykle po dlugiej nieobecnosci ale wrocilam do zwyklej codziennosci i pracuje rano i wieczorem takze jak juz jestem w domciu to nie wiem za co sie zlapac:(
na szczescie moge sobiie tak zaplanowac prace ze ide tylko na kilka godzin i zazwyczaj miedzy 9 a 14:30 i moge starsze poodbierac ze szkoly.W tym czasie maly jest albo z jedna albo z druga babcia.Wieczorem to ide juz po kapaniu malego i uspieniu go wiec za bardzo tego nie odczuwa.
Oprocz pracy moje starsze maja jeszcze spiew balet i pilke nozna wiec caly dzien prawie w biegu.Dopiero w weekend mam wiecej czasu,ale wtedy musze was nadrobic i brakuje czasu czasem cos naskrobac.Wiec wybaczcie za rzadkie posty.

Z nowosci moj Maksiu ma wreszcie zebolka dzis go wyszukalam w jego paszczy i wiemy skad te jego marudzenia nocne.
A tak wogole Maksiu dziekuje za zyczonka.

CC pytalas sie chyba do kiedy dzieci powinny miec drzemke.
Mysle ze zalezy to od dziecka.Kuba majac 5 lat potrafil mi codziennie drzemac i 3h,a Karola mlodsza od niego o dwa lata ledwo zamknela oczka a juz byla wyspana. Zreszta ona to byla ewenement w spaniu. Jako noworodek bylo dwie godziny kolysania i 15 minut spania,w nocy zasypiala w mekach kolo 22 a budzila sie juz o 4-5 rano.

Co do papierosow ja palilam dwa lata i przestalam z dnia na dzien(chodz i dzis jak sie zdenerwuje to troszke mnie ciagnie,a nie pale juz 10 lat) Moj wujek palil z ciocia i to on ja nauczyl i po 30 latach tez zostawil z dnia na dzien a ona rzucala juz kilka razy i niestety do dzis popala w ukryciu.

mysza1978 buziaczki dla synusia!
owIrene gratki z okazji pierwszego ząbka!

Dzień dobry!U nas nocka o niebo lepiej! Mały dwa razy przebudził się na smoka, a spaliśmy do 6.15 - także bardzo ok, zwłaszcza w porównaniu z wczoraj. Franio już po śniadanku, a ja popijam herbatkę i nadal się budzę. Dziś mamy kontrolę stawów biodrowych u ortopedy, niestety wizyta jest o 16, czyli w porze Frankowego deserku, nie wiem jak to pogodzić, chyba wezmę słoik ze sobą i dam mu na miejscu...zapewne będą jakieś opóźnienia, więc chwila na to się znajdzie...No i bardzo chciałabym już wiedzieć kto wygrał wybory w naszymi mieście:tak::confused:
Miłego dnia Wam życzę Kochane!

Witam sie z rana:)Nocka wzorowa:)Chłopaki pojechali jednak do przedszkola,Miłoszek lekko kaszle ,ale od rana niegrzeczny ,a bardzo chciał juz do dzieci .
Heronek ,k_aralajna zdrówka kobietki:),mnie też jakby coś brało...
OwIrene gratulkuję zębolka:)
Myszowata weź deserek , napewno znajdzie się chwila żeby Franio zjadł:)
Zmykam bo moja mała ma ,aż plamę na plecach ,kupka rzadka nie wiem czemu od dwóch dni:(

Pytanie mam do mamuś starszych dzieciaków do ilu lat wasze pociechy robiły sobie drzemki w dzień? Dawid na siłe chodzi w dzień spać, później z kolei późno usypia na noc około 22, już nie wiem sama co mam robić, przynajmniej odpoczywałam te 2 h w dzień i on nie był taki zmęczony wieczorkiem.
moj sebek juz nie spi od jakies pol roku w dzien czasem mu sie zadarzy ale bardzo rzadko.

Witajcie.
MOje dzieci juz szaleją.
Ostatnio sie zastanawiałam dlaczego moj Krystiano ciezko zasypia a tu sie okazało ze poprostu przeszkadza mu tv !! wczoraj zgasilam tv a on zasnal w chwilke. Na szczescie juz przyszly meble i jedna komode skrecona , eszta dzisiaj moze nam sie uda i Krystianek bedzie u sebiego w pokoju.
A mam taki syf ze sie w glowie nie miesci hehe ciuchy porozwalane , bo i tak bede ukladac. Ale potem na swieta juz odpuszcze te sprzatanie.
Dzisiaj zabieram rzeczy z salonu. Do domu :( szkoda ...ale z drugiej strony sie ciesze :)
Milego dnia mamuśki

witam
u nas dzis w nocy bylo kilka przebudzen na smoka, mlody przekreca sie na brzuch a potem jest placz bo chyba nie umie tak spac, ale wstal koniec koncow po 7 wiec spoko
mi troche przeszlo, ale nie wiem co bedzie jak wyjde na spcer bo zimnica ohh

chyba do lekarza dam rade isc dopiero jutro

gratki owrlene z powodu zabka!!:tak:

no nic milego dzionka!!

Dobry!
Lo matko jaka jestem niewyspana :nerd:
Wstalismy o 7:30, ale w nocy pobudek co niemiara. Przespal chyba cala noc ze smokiem w buzi :baffled: Nie podoba mi sie to, bo chcialabym go powoli odzwyczajac i dawac cumla tylko do zasypiania...
No i o 4 sie rozbudzil, lamentowal, bo chcial do nas do lozka, ale ja z tych wyrodnych, wlaczylam ignora i zasnal ladnie sam ;-)
Teraz juz po sniadanku, ide sie myc, pozniej drzemka z Alexikiem i na miasto po obiedzie.
Owlrene gratulacje zabka :happy:

reklama
Witam:) nocka super, Natalka usnęła o 17, 24 zamiast mleka dałam jej soczku, pózniej pobudka o 6 na mleko i wstała przed 8 także super, oby tak dalej. Katarek nadal mamy, na szczęście nic po za nim się nie dzieję.

Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry