reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzien dobry :)
ale pogoda :( zimno, szaro, ponuro, krótko paskudnie. dziś lecę do szkoły dla rodziców więc M zostaje sam z dziewczynkami, musi je położyć spać i nakarmić. troszkę sobie odsapnę :)
nocka koszmar bo mała co godzinkę z płaczem się budziła, chyba idą kolejne zęby.
ale za to jaki apetyt ma to mówię Wam od rana zjadła już 210 kaszki na mleku, pół banana a teraz wsuwa bułeczkę - a mleko jadła o 8 rano :) łakomczuszek mały dziś.

czytałam o pampersach chyba frotka pisała że już 5 kupuje, to się załamałam bo my nadal 3 tylko na noc 4 zakładamy, no ale moja to szczypiorek :)

owlrene gratki zębolka :)

wszystkim chorym - szybkiego powrotu do zdrowia

wszystkim solenizantom - buziaki *)

miłego dzionka :)

reklama
Witam! u nas nocka nieciekawa. Pobudka przed 2, okazalo sie , ze jest kupka. Rozbudzila sie i musialam zrobic mleko bo woda nie przeszla. Potem kolejna pobudka tym razem przemoczona pieluszka. Nie wiem jak to zrobila ale zlala siebie i cale lozeczko a pampersa miala nowego. No i pobudka kolo 7. Teraz drzemie a ja robie bitki.
OwIrene gratulujemy zabka!
Milego dnia Wszystkim!

Dla zaległych solenizantów wszystkiego najlepszego!!!
Katrinka ja mam taki OMRON M4 Ciśnieniomierz model 2010 SUPER CENA!!!! (1325263301) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam w ciąży bo miałam nadciśnienie. Jest prosty w obsłudze. Omron to ponoć jedna z lepszych firm produkujących ciśnieniomierze.
Ja właśnie przymierzam się do kupna inhalatora. Może któraś z Was coś polecić?
Tabasia my też ostatnio troche ulewamy. Dzieje się to zwykla jak bardzo szaleje na brzuszku i właśnie nie wiem czy to normalne czy raczej nie powinien ulewać? Mam nadzieje, że Aleksowi szybko minie.

dzień dobry :-)

super się wyspałyśmy, mimo pobudki na mleko o 2ej i potem 0 4- moim zdaniem bez powodu... od rana mróz, chociaż pogoda ładna... i tak sie zastanawiam: kiedy jest za zimno dla malucha, żeby wyjśc na spacer?

wszystkim zaząbkowanym gratulacje :-)
wszystkim solenizantom również :-)

hej dziewczyny.
jeszcze nie doczytalam Was po weekendzie, ale zrobie to na pewno.

wpadam tylko sie przywitac, pochwalic, ze moje dziecko wstalo dzisiaj o 5,25 i koniec snu.
Mam dzisiaj gosci, przyjezdza kolezanka z mezem i synkiem 3 tygodnie mlodszym od mojego Pawelka. Ciekawe czy bedzie widac roznice w umiejetnosciach. :-)

takze lece ogarniac pokoj :-)

aaaa... no i moje dziecie dzisiaj ustalo samo z pilotem w lapkach.. tak okolo 3 sekund dopoki sie nie jorgnal , ze nikt go nie trzyma... :-)

Hej dziewczyny:) u mnie nocka straszna. Ne spalam od 2:30 do 5 chyba, ale sie zawzielam, ze po kazdym karmieniu bede odkladac do lozeczka. Nie wiem jak to moje malenstwo nauczyc zasypiac bez cyca. Ona zje i ja ja odloze po czym budzi sie np za pol godz i znow musi byc cyc bo inaczej nie zasnie. O 6 rano wzielam ja juz do siebie bo maz wstal. Mialam nadzieje ze choc troche sie wyspie. To Oliwka spala moze do 7. Teraz spi w łozeczku (cud) od 40 min wiec pewnie zaraz sie obudzi bo ona to tak spi 40 min do godz.

kaaha powiem ci ze tez tak mialam,
tez sie zawzielam i staralam sie po kazdym karmieniu odkladac chociaz bylo ciezko,nie zawsze sie udawalo, tylko u mnie to bylo jakos w okolicach 4 miesiaca, to jest jedyna metoda wg mnie. trzymam kciuki ze sie uda w koncu!!
a moze jest glodna? ile je? jak czesto dajesz cyca? moj zaczal spac dluzej dopiero jak zaczelam dawac mm, tez spal po klikanascie do kilkudziesieciu minut, a teraz to spi juz ponad godzine a zdarza sie ze i 2, albo ponad
wydaje mi sie ze pawel nie najadal sie za bardzo, ja go karmilam co godz albo i pol h, ale twoja przeciez je juz inne pokarmy, dajesz jakies kaszki?

Witajcie!

U nas istny szpital, ja ledwo co mowie, kaszle, Mlody marudny, bo musi oddychac ustami, leci mu z nosa jak z kranu, dobrze, ze nie ma goraczki.

kaaha trzeba sie zawziac i dawac np herbatki lub wody, my sie dalej meczymy ze spaniem, ale ciesze sie z tego, ze nie musze wlasnie Mlodego karmic co chwila....Mam nadzieje, ze Ci sie uda....

k_aralajna cc zdrowka!!!!

Milego Dzionka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry