Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ionka mojemu mam nadzieje, juz przechodzi lek przed obcymi, dzis ladnie bawil sie z kolega :-) a do jego rodzicow sie usmiechal.
Myszowata a co poczac jak dziecko samo rwie sie do wstawania? A ten ortopeda starej daty? I nie rozumiem zdziwienia, ze nie karmisz juz piersia.
Marcia, kciuki zacisniete za usg!!
Ja sie dzis dowiedzialam, ze jak zajde w ciaze to w szpitalu moge sama zadecydowac czy chce miec druga cesarke czy probowac rodzic naturalnie, wiec luuuuuuz
Myszowata a co poczac jak dziecko samo rwie sie do wstawania? A ten ortopeda starej daty? I nie rozumiem zdziwienia, ze nie karmisz juz piersia.
Marcia, kciuki zacisniete za usg!!
Ja sie dzis dowiedzialam, ze jak zajde w ciaze to w szpitalu moge sama zadecydowac czy chce miec druga cesarke czy probowac rodzic naturalnie, wiec luuuuuuz

Badanie przebiegło, więc w akompaniamencie mega wrzasków na całą przychodnię. Szczęśliwie wszystko ok, ale mam go nie prowadzać za rączki i nie dawać mu wstawać bo kręgosłup dziecka w tym wieku jest na to zbyt słaby jeszcze....ma jak najwięcej siedzieć, czego nie lubi...no nic zobaczę co da się z tym zrobić, a i pani doktor była zdziwiona, że nie karmię piersią
Chciała też zbadać mu wędzidełko, ale oczywiście nie dał sobie zajrzeć do buzi...ot i tyle u nas
Jak dostaje coś do pociumkania do rączki to nasz cwany Kobi (pies) momentalnie znajduje się przy nim bo Marcelek od razu go dokarmia