Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale jest to jakieś utrudnienie dla małej? bo na allegro widzę że wszystkie są w takiej wersji nawet te nowe i właśnie mam dylemat czy go kupić, a bardzo mi się podobaPolusiu własnie w angielskiej mamy.
ale jest to jakieś utrudnienie dla małej? bo na allegro widzę że wszystkie są w takiej wersji nawet te nowe i właśnie mam dylemat czy go kupić, a bardzo mi się podoba![]()
Kaszek Oliwka nie chce jesc poza jedna z hippa kaszka ryżowa jabłko-gruszka, ktora je zawsze na kolacje, ale i tak potem do zasniecia potrzebny jest cyc. A w ciagu dnia je rozne deserki, obiadki itp, ale np dzis zjadla o 14 prawie caly sliczek obiadku po czym za pol godz szla spac i wlasnie zasnela przy cycu bo inaczej nie da rady, ale chociaz jest juz malutki sukcesik, bo w ciagu dnia udaje mi sie ja odlozycz spac do lozeczkakaaha powiem ci ze tez tak mialam,
tez sie zawzielam i staralam sie po kazdym karmieniu odkladac chociaz bylo ciezko,nie zawsze sie udawalo, tylko u mnie to bylo jakos w okolicach 4 miesiaca, to jest jedyna metoda wg mnie. trzymam kciuki ze sie uda w koncu!!
a moze jest glodna? ile je? jak czesto dajesz cyca? moj zaczal spac dluzej dopiero jak zaczelam dawac mm, tez spal po klikanascie do kilkudziesieciu minut, a teraz to spi juz ponad godzine a zdarza sie ze i 2, albo ponad
wydaje mi sie ze pawel nie najadal sie za bardzo, ja go karmilam co godz albo i pol h, ale twoja przeciez je juz inne pokarmy, dajesz jakies kaszki?
Tylko u nas jest kolejny problem z tym, ze moje dziecko w ogole nie uzywa butli. Nie chce pic i koniec. Probowalam nawet moje mleko odciagnac do butelki i nie dalo rady. Ona tylko gryzie smoczek a jak zaczyna leciec to wypluwa. Mowie wam trzy swiaty z tym moim skarbemkaaha trzeba sie zawziac i dawac np herbatki lub wody, my sie dalej meczymy ze spaniem, ale ciesze sie z tego, ze nie musze wlasnie Mlodego karmic co chwila....Mam nadzieje, ze Ci sie uda....

Badanie przebiegło, więc w akompaniamencie mega wrzasków na całą przychodnię. Szczęśliwie wszystko ok, ale mam go nie prowadzać za rączki i nie dawać mu wstawać bo kręgosłup dziecka w tym wieku jest na to zbyt słaby jeszcze....ma jak najwięcej siedzieć, czego nie lubi...no nic zobaczę co da się z tym zrobić, a i pani doktor była zdziwiona, że nie karmię piersią
A jeszcze bardziej się zdziwiła jak powiedziałam, że od samego początku był dokarmiany
Chciała też zbadać mu wędzidełko, ale oczywiście nie dał sobie zajrzeć do buzi...ot i tyle u naswłaśnie nie wiem...a co ma ortopeda do wędzidełka?