reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a u nas wariacje dzieci dostają :) no i bezczelnie chce się pochwalić że wygrałam bon na zakupy w sklepie firmowym chicco bo wysłałam zgłoszenie z gerbera i przed chwilą dzwonili i mam tylko paragony przysłać :)

gratulacje!

polusia co za uparciuch!dobrze, ze pies sie spisal....

my tez mamy polroczna przerwe w szczepieniach, nastepne na roczek...

Monia spiworek mam 22cm, a z wywijana czescia 27cm, moj jest tej samej firmy co mam wozek (obaby)

reklama
ja mam śpiworek do wózka 100 cm cały :)
mi się szczepimy normalnym rytmem, byliśmy dziś a następne mamy dopiero w kwietniu.

ale mam lenia. poszłam się położyć z Polą i pospałyśmy sobie godzinkę. ile u Was stopni bo u nas idzie zima 1 stopień już:(

a co do kuriera to Fiona nie umie nawet szczekać tak że ona wystraszy tylko wielkością a Ci co znają tą rasę to wiedzą że te psy to bardzo spokojne są. choć jak to się mówi żadnemu psu się nie ufa w 100%

idę zjeść coś słodkiego bo coś mnie nosi:)

ja bym musiala zmierzyc moj spiworek ale zeby to zrobic musze go znalezc;-)

wkurzam sie dzis bo instaluje kiesa na kompie i caly czas cos nie halo, a ja nie jestem jakos super lotna jesli chodzi o kompa i sie mecze z tym:eek:

moja Milenka to przy pchaczu tańcuje po swojemu ,na piosence serialu Majka:) i zawsze jak widzi ,że ja tańczę czy się kiwam ,to ona też:)
Dzisiaj się ważyłysmy więc juz9100 i 83cm:)

reklama
Witam się wieczornie,
Polka bardzo dziękuje za odpowiedź. Jako jedyna mi odpowiedziałaś :tak:
Asiu znasz już może płeć? Czujesz już ruchy malucha?
Ja jestem po wizycie. Maleństwo obróciło się pleckami i spało chyba, ruszać mu się nie chciało. Serduszko bije pięknie. Mały lokator ma 3,5 cm :-)
Bardzo mi jednak smutno bo Przemuś jest chory. :-( Robiliśmy dzisiaj badania i mocz jest ok, crp podwyższone i dzisiaj zrobił z 5-6 kup. Gorączka ok 19tej to 39,1 stopni. Jutro z rana idziemy do lekarza. Jest szansa, że to ząbki? Czy któreś z Waszych maluchów tak miało?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry