reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polka gratulacje szczęściaro!

Polusia świetna reakcja na bezczelnego kuriera :-D

Nesiaa wreszcie się z Oleńką doczekałyście na męża i tatę :-) A jak długo będzie w domu, jeśli wolno spytać?

Ramari zdrówka dla Przemka!!! Myślę, że to mogą być ząbki, ale nie zaszkodzi pójść do lekarza. Cieszę się, że fasolka miewa się dobrze :-)

Mój P przyniósł dziś z pracy paczkę dla Szymcia z okazji zbliżającego się Mikołaja. Niestety same słodycze, więc mały nie skorzysta raczej. Za to ja ze swoją nieustającą chęcią na coś dobrego jak najbardziej :-D Trochę tak głupio zjadać prezent młodego, ale co zrobić :-D

reklama
witajcie
my jestesmy po wizycie ulekarza z tym uczuleniem i okazalo sie ze to liszaje!! w wysypke wdal sie bakteria i szast prast,ale dostalismy antybiotyk wiec mam nadzieje ze szybko zniknie, poza tym masc i lakcid, ..

My mamy identyczne placki na twarzy wiec i u nas pewnie są liszaje:/ Kochana mam pytanko a z tym byłąs u pediatry czy dermatologa!! Bo my wczoraj bylismy u naszej doktor i kazal sie zglosic do dermatologa...moglabys mi powiedziec jaki antybiotyk i jaka masc...my szykujemy sie do lekarza wiec wole juz wiedziec;-)

Tak podnosilam zeby przeniesc do lozeczka bo ja ja chce wlasnie nauczyc spac w lozeczku:) Do tej pory zawsze spala z nami i wygladalo to tak, ze ja prawie spadalam z lozka a moj maz spal na scianie a dla Oliwki bylo caaale nasze loze:)Maz sie skarzyl ze mu zimno od tej sciany heh i postanowilam, ze bedzie spala w lozeczku, a poza tym niedlugo chcialabym zweby juz spala w swoim pokoju sama a nie z nami w sypialni i wtedy musi spac w lozeczku.

hehe moje dziecie tez spi z nami w łóżku i tez chcialabym ja przestawic do jej łóżeczka...nie po to łozeczko za 380 zł kupilismy by tylko graciło sypilanie :wściekła/y: ale my nawet łoze sypilanienie kupilismy 160cm tylko po to by mogla spać z nami :-D ale ona uwielbia ciumkac cyca ... nieststy mam wrażenie że pokarm mi zanika i aż boje sie pomyslec ze cyca nie bedzie :-( Ostatnio no słowo "cycy" na czworaka przyszła do mnie wdrapala sie na kolana , odchyliła mi bluzkę i zaczeła ssac skóre ( bo jeszcze stanik miałam) ale bylo to urocze:rofl2: cudaczek mój

dziewczyny na jaka dlugosc macie spiworki do wozkow?

Właśnie zamówilam na allegro i ma miec 105 cm -w całości:) czeakm na kureiera :-)

Asiu2702 jetses juz w połowie ciąży jak ten czas szybko leci - miałaś juz połowkowe usg??

Moje dziecię zrobilo mi niespodzianke i śpi od 17.40 aż boję sie o której mi wstanie w nocy wyspana:szok: pewnie 3 w nocy to bedzie juz dla niej dzień:eek: a my ważymy 7600 i jestesmy coraz bardziej zwinne-zaczela sie przemieszczać wzdłóż łózeczka trzymajac sie barierki-cwaniara:) no i mamy 2 góren jedynki.....nawet nie wiem keidy wyszły i juz sporo wystaja:)
A czy górne jedynki mają takie szpary???? Szok zmieściłby sie tam jeszcze jeden ząb :-)

Ostatnia edycja:
Witam!

U nas dziś pracujący dzień, dużo papierkowej roboty i szybko zleciał a głowa to mi pół dnia pulsowała. Jeszcze ta okropna pogoda, brrr. Ja musiałam od rana wyskoczyć na dwór ale mały nosa nie wystawił bo i jak. Zapowiadają przymrozki w przyszły tyg. U nas dziś było prawie 6 stopni więc nie jakoś super zimno ale ta aura i deszcz dało bardzo nieprzyjemną pogodę.
Monia Mój też uwielbia tą piosenkę z bobasem, wpatruje się jak zahipnotyzowany. YouTube - Riva Starr Feat. Noze - I Was Drunk (Official Video HD):-D

Witam się wieczorowo:)

dronka u nas też wielka szpara między jedynkami, ale to chyba tak jest u każdego malucha:tak:
polusia dobre zagranie z pieskiem hehe:-D

Nie wiem jaką długość ma nasz śpiworek do wózka, mamy wózkowy quinny, ale jest dość duży, myślę że ma więcej niż 100cm taki on jest Śpiwór QUINNY FREESTYLE (1331951784) - Aukcje internetowe Allegro

Olek też lubi piosenkę z Majki, ale tą co leci na końcu, normalnie dziecka nie ma i jest wpatrzony w te napisy końcowe hehe

ramari ja mam inhalator firmy medel, model family czy coś takiego i jestem zadowolona.

Olek już śpi, usnął godzinę temu, normalnie szok. Nie pamiętam kiedy tak wcześnie poszedł spać. Ale chyba trzeba mu przesunąć kąpiel na 18 tak jak dzisiaj, a nie o 19, to może już tak zostanie z tą porą usypiania. W nocy też się często budzi, wogóle strasznie się wierci. Dzisiaj w nocy karmiłam go na leżąco i mi się przysnęło, jemu zresztą też, niestety spał z brzegu i przez to wiercenie spadł z łóżka. Całe szczęście nic się nie stało, chwilę tylko płakał, a ja mało co zawału nie dostałam. Ostatni raz go karmiłam na leżąco. teraz tylko na siedząco, przynajmniej nie usnę. A ja jestem normalnie nieprzytomna w nocy, bo też się budzi kilka razy, bo a to mu sie nie odbije, a to cyc, a to się odkrył, a to nie wiadomo co....

My mamy identyczne placki na twarzy wiec i u nas pewnie są liszaje:/ Kochana mam pytanko a z tym byłąs u pediatry czy dermatologa!! Bo my wczoraj bylismy u naszej doktor i kazal sie zglosic do dermatologa...moglabys mi powiedziec jaki antybiotyk i jaka masc...my szykujemy sie do lekarza wiec wole juz wiedziec;-)

hehe moje dziecie tez spi z nami w łóżku i tez chcialabym ja przestawic do jej łóżeczka...nie po to łozeczko za 380 zł kupilismy by tylko graciło sypilanie :wściekła/y: ale my nawet łoze sypilanienie kupilismy 160cm tylko po to by mogla spać z nami :-D ale ona uwielbia ciumkac cyca ... nieststy mam wrażenie że pokarm mi zanika i aż boje sie pomyslec ze cyca nie bedzie :-( Ostatnio no słowo "cycy" na czworaka przyszła do mnie wdrapala sie na kolana , odchyliła mi bluzkę i zaczeła ssac skóre ( bo jeszcze stanik miałam) ale bylo to urocze:rofl2: cudaczek mój

Właśnie zamówilam na allegro i ma miec 105 cm -w całości:) czeakm na kureiera :-)

Asiu2702 jetses juz w połowie ciąży jak ten czas szybko leci - miałaś juz połowkowe usg??

Moje dziecię zrobilo mi niespodzianke i śpi od 17.40 aż boję sie o której mi wstanie w nocy wyspana:szok: pewnie 3 w nocy to bedzie juz dla niej dzień:eek: a my ważymy 7600 i jestesmy coraz bardziej zwinne-zaczela sie przemieszczać wzdłóż łózeczka trzymajac sie barierki-cwaniara:) no i mamy 2 góren jedynki.....nawet nie wiem keidy wyszły i juz sporo wystaja:)
A czy górne jedynki mają takie szpary???? Szok zmieściłby sie tam jeszcze jeden ząb :-)
no widzisz? a tak sie martwilas :-)

Wpadam na chwilke! Jak milo jest gdy cala rodzinka jest w komplecie:) Olenka spi a my popijamy porto. M poszedl pod prysznic wiec wpadam zyczyc Wam milej i przespanej nocy!!

hej
dzisiaj jakis nudnawy dzien i do tego ta pogoda.
jutro idę do gina pobolewa mnie brzuch od sb jak na @ tak samo jak bylam w ciazy z Nikim :o :o :o
no i fryzjer jutro wkońcu
maluszek śpi kreci sie troche cos mu nie pasuje...w ogole ostatnio nie chce nic pic dziwne...

reklama
Ramari mnie też wydaje się że to infekcja :( kurcze co z tymi chorobami teraz jest :(

moja Julka miała przerwę między jedynkami na górze i teraz jak rosną jej stałe to nie wiem jak to wygląda bo są w trakcie produkcji :) ale przerwa była duża :)

a ja dostałam od M prezent :) jadę sobie ze szwagierką do spa 27 grudnia do krynicy zdrój www.hotelprezydent.com

już się nie mogę doczekać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry