k_aralajna
Fanka BB :)
brawo adas!!:-)
nesiaa moj czasem tez kilka kupsztali walnie;-)
nesiaa moj czasem tez kilka kupsztali walnie;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dodaje to sniadanka.a jablko surowe probowalas??
no niby tak, juz probowalam dawac platki... ale ostatnio po nich kupy nie bylo...ja jak pawel ma problem to tre jabluszko i zageszczam jednym biszkoptem, u nas pomaga zawsze...
a mowilas ze po platkach tez zawsze jest kupa?
pije sporo, bo nawet 300-400 ml dziennie, ryz... hmm... no juz sama nie wiem.monia a moze za duzo ryzu? czy w zupkach nie dostaje go za duzo? moze za malo pije? hm...moze rumianek zaparz...? nie wiem co jeszcze...
co do sliwek jest jeszcze sloik z sama suszona sliwka z hippa,ale u nas rewolucji po nim nie bylo,

zageszczalam kiedys kukurydzianym, ale Pawelek dostal uczulenia i odstawilam go.pije sporo fakt
sprobuj moze tego rumianku, on dobrze robi, na pewno nie zaszkodzi, ja czasami daje...
a co do kleikow to jak bylam w szpitalu z pawlem obok lezala laska ktorej syn tez mial wlasnie takie problemy a ona tez zageszczala kleikiem ryzowym, lekarka kazala zmienic na kukurydziany niby ze lepszy, ale ja sama nie wiem... ponoc flipsy kukurydziane tez moga powodowac zatwardzenia wiec...