Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiecie co, kuje mnie co jakis czas po lewej stronie i tylko lewej....
Znowu łapie jakieś schizy, jeszcze w dodatku sie przewróciłam,(ale kuło mnie już wczesniej)nie wiem jak to sie stało-denerwuję się bardzo

ZAPARCIA !!! ratunku..
od 3 dni nie moge sie od tego uwolnic.
Dzisiaj nawet zrobilam sobie slabiutka kawe, bo ona zawsze dzialala na mnie przeczyszczajaco, ale poki co nie czuje efektu. Poczekam..
oby pomoglo...

:-)
No ale w zeszlym tygodniu slyszalam serduszko u poloznej wiec wszystko ok. Ale to musi byc wspaniale uczucie.
Najgorsze jest to, ze ja nie przepadam za angielskim zarciem, a to restauracja typowo angielska. Wszystko takie bezplciowe, niedoprawione wedlug mnie. 

A GDY JA JUZ ZACZYNAM PLAKAC KRZYCZEC NA NIEGO ZEBY ZE MNA WRESZCIE POROZMAWIAL TO ON WTEDY KRZYCZY NA MNIE ZE PO CO JA KRZYCZE I CZY NIE UMIEM MOWIC SPOKOJNIE ...TAKZE UCIEKANIE OD PROBLEMU....BARDZO BYM CHCIALA WYJECHAC TYLKO ZE JA NIE MAM ZA BARDZO DO KOGO...MAMA MI MOWI ZEBYM P[RZYJECHALA DO NICH ALE WIEM JAK TO BEDZIE WYGLADALO JUZ PO TYGODNIU...BEDZIE WYGADYWANIE ZE SIEDZE U NICH ZE JAKIEGO JA MAM MEZA I JAKA TO JA ZLA NIE JESTEM I DO KITU WOGOLE DAREMNA...DLATEGO ZA BARDZO NIE CHCE .... DLATEGO TEZ WYPROWADZILAM SIE ZARAZ PO SKONCZENIU LICEUM...MOI RODZICE ZABIERALI MI CALA WYPLATE I ANI GROSZA NIE ZOSTAWAŁO DLA MNIE NAWET SOBIE NIE MOGLAM NIC KUPIC...WZIELAM IM KREDYT W BANKU BO MNIE PROSILI A POTEM SAMA MUSIALAM GO SPLACIC. A GDY SIE WYPROWADZILAM ( WYNAJELAM MIESZKANIE Z KOLEZNKA) TO MI POWIEDZIELI ZE WOLE ODDAWAC OBCYM PIENIADZE NIZ IM....ZA MIESZKANIE PLACILAM 400ZŁ A IM ODDAWALAM WSZYSTKO CO ZAROBILAM....DLATEGO NIE CHCE ZA BARDZO DO NICH JECHAC BO ONI TEGO NAGLE NIE PAMIETAJA 

NA DODATEK ROBIE PRAWO JAZDY ZACZELAM TERAZ I NIE ZA BARDZO MOGE PRZERWAC BO MUSZE ZROBIC ZANIM URODZE.....BO POTEM NIKT MI NIE ZOSTANIE Z DZIECMI...TAKA RODZINA POJE**** TO JAK KOMUS OPOWIADAM ZE MIESZKAM Z TESCIAMI I NIE MAM WOGOLE POMOCY TO SIE IM W GLOWIE NIE MIESCI BO OD KAD SEBASTIAN SKONCZYL TYDZIEN I WYSZLISMY ZE SZPITALA WSZEDZIE GO MUSIALAM BRAC ZE SOBA....POPROSTU TO JAKIS KOSZMAR W BIALY DZIEN....NIE MAM ANI JEDNEJ CHWILI W CIAGU TYGODNIA WOLNEJ BO NIE MAM Z KIM DZIECKA ZOSTAWIC....JUZ MAM TEGO DOSYC...
albo rozpietej, chcialam nawet kupic jakas ale nic kompletnie nie bylo.