Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

dlatego poki jeszcze mam umowe do konca porodu chce sobie zrobic wszystkie badania i z kregoslupem i z kolanami tez bo 2 lata temu stwirdzil ortopeda u mnie poczatkowa dyskopatie wiec i to chce sprawdzic no a z sercem mysle ze wszystko juz zalatwie jakies leki pewnie mi dadza ale do konca porodu raczej ich brac nie bede chyba ze dzidzi nie beda szkodzic i bedzie to wyraznie napisane
przezylam tyle lat to i do konca ciazy przezyje a potem sie wezme ostro za swoje zdrowie :-) zawsze sie balam chodzic do lekarza bo nie chcialam zeby cos wynalazl u mnie... juz jak zachorowalam na kropki to od razu wszystko sie zaczelo mnie czepiac
nieszczescia parami chodza... niestety , ale co tam trzeba glowe do gory zadrzec i isc dalej choc chwilami jest cholernie ciezko :-)A JA GDY ZACZYNAM Z NIM ROZMOWE TO MOWIE SPOKOJNIE POWOLI BEZ NERWÓW.....WTEDY ON UDAJE ZE NIC NIE SLYSZYA GDY JA JUZ ZACZYNAM PLAKAC KRZYCZEC NA NIEGO ZEBY ZE MNA WRESZCIE POROZMAWIAL TO ON WTEDY KRZYCZY NA MNIE ZE PO CO JA KRZYCZE I CZY NIE UMIEM MOWIC SPOKOJNIE
wiesz co ja tez bym cicgle jadła chleb suchy świerzy taki niekrojony jak sama ukroje to taki mieciusiiiiii mniam hihiCzarnuszka wspolczuję Ci strasznie:-( Nie wiem co Ci poradzic...eh.. to życie to nieraz daje w kośc..
M poszedł do pracy a ja robię sobie te paznokcie żelowe..jeden już zrobiłamM mi wzorek wymyślił;-)Wiecie.. nie mogłam się opanowac i zjadłam zupkę chińską warzywną
:-) Ale tak mi ten makaron smakuje.. mniam
Wogóle moj M się ze mnie śmieje, że moim przysmakiem jest suchy, świeży chleb plus coca-colaKiedyś wraca z pracy a ja siedzę na kanapie, chleb przede mną (raczej niecała polowa
) i cola w ręku. tak się opychałam, że nawet nie zauwazyłam jak wszedł
- Dziękuje kochana.....teraz obiore taka taktyke a jak nie pomoze to cos innego wymysle....czrnuszka a ja mysle ze Kasaii ma swietny pomysł z tym zebys w wolnych chwilach tzn jak nap maly spi abo sie bawi usiadla do netu czy gazety i sprawdzala ogloszenia nawet zadzwonila jak cos fajnegi znajdziesz i umowic sie na obejrzenie i wtedy powiedziec o tym mezowi i stanowczo ale nie w nerwach poiedziec ze ktoregos tam dnia o ktorejs godzinie jedziecie zobaczyc mieszkanie ktore znalazlas oczywiscie musisz wybrac taka zeby on byl w domu ale to oczywiste... i ciagle mu powtarzac ze obiecal, ze sie meczysz, ze ci zle i niedobrze i ze potrzebujesz spokoju zacisza dla siebie i odprezenia ktorego nie mozesz znalezc w jego domu... postaw na swoim ... wiem ze moze byc kilka klotni o to ale sie nie poddawaj jesli sie kochacie to kryzys nie rozwali waszego zwiazku a on sam po czasie po kilku miesiacach mieszkania tylko z toba bedzie wiedzial ze dobrze zrobil ze cie posluchaltzn to jest moje zdanie i jak najbardiej popieram kasaii nie daj sie i przedstawiaj wszystkie "za" kiedy tylko mozesz ;-) odnosnie jeszcze tego mieszkania z tesciami boze ani pochodzi dlugo w pizamie ani nago ani poklocic sie porzadnie ani za przeproszeniem piernąc sobie glosno nie mozna.... ehhh
odebralam dzisiaj wyniki z ekg holtera: 20 tachykardii i 86 migotań przedsionkówchyba nie zbyt ekstra.... usg w miare dobrze mieszcze sie w normie oczywiscie o serducho chodzi... w poniedzialek ide do kardiologa skonsultowac wynik

Odebrałam od nich zapłakanego Marcinka, do teraz nie chciał mi powiedzieć dlaczego płakał. Teraz bawi się z moim mężem, ale mnie ciągle to nurtuje. 
Tym razem mnie tak łaskotało w okolicy pępka...
Padam na twarz, na uczelni się nachodziłam, na miescie się nachodziłam... Ale najlepszą atrakcja dnia było to, ze byłam u gina. :-) Dzidzia dzisiaj na chwilke "rozkroczyła się", ale nie dało się podejrzeć, co tam ma...