Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Karolajna ja karmie dalej piersią ale pierwsze placki wyszły po podaniu jej deserku z jogurtem/mimo ze wczesniej dawałam "dorosłe jogurty" polizac i nic!! Zastanawi mnie fakt ze zaczelam pic czyste mleko-a nie w formie przetworzonej czyli jogurty sery wiec nie wiem czyto moze byc to... nie zaglebialam sie w ten temat-ale wkoncu musze!! tak szukam po omacku zamiast isc do specjalisty!! ale nie mam wyjscia nieststy teraz:/
Zlikowdowalam pomidory bo je podejrzwalam i wysypka wyszla-chyba musze morele i truskawi z kaszek usunac i obserwowac co dalej bedzie!!

Ciekawe jaka dzis bedzie nocka...
Gratuluje!
Człowiek łatwo przyzwyczaja się do dobrego - ostatnio spaliśmy tak do 7-8...Dziś mamy kontrol u pediatry po chorobie, dobrze, że przychodnia blisko bo coś siąpi...Potem mam kosmetyczkę, a wracając zrobię zakupy głównie serki, deserki, kaszki dla Franuli. Zaczynam obmyslać menu na sylwestra bo okazuje się, że będziemy mieć gości - macie jakieś sugestie dla mnie?:-)
i nadrabiam rano, mam nadzieje ze nie zmniejszy sie ich działanie. ooooo gratulejszyn !! nawet jak chlop to najwazniejsze zeby byla dzidzia zdrowaDziewczyny ja już po. Maleństwo ładnie rośnie :-)
Moja szyjka jest "długa jak łabędzia" Ma 4 cm.
Po zmolestowaniu lekarki o płeć powiedziała, że nie jest pewna, ale chyba coś tam dynda.
Więcej dowiem się 18 stycznia na usg połówkowym. Trzeci chłop w domu (a z psem czwarty) to będzie wyzwanie![]()
Fajowo !! tylko pewnie jej przykro ze tatus nie zobczy coreńkiramari najważniejsze że zdrowa fasolieczkabardzo się cieszę
kochane pamiętacie Anie z wątku pomocowego? kilkałyśmy dla niej na mebelki. dziś urodziła zdrową córeczkę![]()