Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyki nie mam czasu na odpisywnaie tylko czytam specjalistyczne wątki zakopowo - kulinarne bo M okupuje kompa w przerwie jego kibla lub innej odskoczni ja wchodze na neta:/
Marcia u nas tez tak wygladały pomoranczowe szorstkie placki i elidel pomógl - tylko on jest na recepte!! u nas ewidentnie pomidorro powodowalo placki- chociaz ostsnio tez pare zaczatkow tych plamek bylo ale posmarowalam maścia i znikneły i nie znam co moglo wywołać je:/
marcia chyba z kwasem bornym maść, a jeśli chodzi o maść z cynkiem, to wszystkie na odparzenia kremy są z cynkiem. Osobiście nie polecam.
Ja bym posmarowała bepanthenem, ewentualnie maść z kwasem bornym albo zwykła witaminowa (taka robiona w aptece).
Wydaje mi się, że to nic poważnego i zniknie po kilku dniach, wiec nie martw sie tak bardzo
e-kord - fajnie że znowu jesteś i zdroweczka małej
ja też myślałam że Oleńka to Aleksandra
dziewczyny ja od 8 do 19 poza domem moje cycki mało nie eksplodowały -kurde tylko ja jeszcze karmie ?
jak wrocilam mały dopadł sie od cycka i usnal w 5 min a ja tak tesknilam
A tak w ogóle to mam doła , pracuje na wsi w gimnazjum - mamy 12 klas od wrzesnia ma byc 9 - nowy wojt nowe zarzadzenia. Ogolnie inne zmiany tez maja byc ;( ale jestem jedym z najmlodszych nauczycieli i niestety szef powiedział że jak nic sie nie zmieni ( jest szansa ze otworza LO- ale nikła ) to niestetey bedzie musial dac kilku osobom wypowiedzenie ;( wiec od wrzesnia moze byc roznie ;(, normalnie plakac mi sie chce ja nie potrafie siedziec w domu. Kiedys myslalam ze to fajnie tak ale wiem ze nie dalabym rady psychicznie. Wiem mozna szukac nowej pracy ale same wiecie ze to nie takie proste- jeszcze w mojej dziurze .