reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ionka przepraszam że popełniłam takie ogromne fopa. a swoją drogę karteczka szybko doszła do Was - mam nadzieję że się nie uszkodziła

daj spokój :-) przeciez wiemy, że myślałaś o nas, jak wysyłałaś :-) szybko doszło? u nas chyba nowy listonosz jest, jak pisałam: nie 7 listów na raz, jakie kiedyś, tylko normalnie prawie codziennie ;-)

Ionka nigdy bym nie pomyślala, ze Oleńka może być skrótem od Olgi :) Ale swoją drogą Olga piekne imie.

dziękujemy.
no właściwie, to nikt na to nie wpada ;-) zawsze, jak Olcię przedstawiam w towarzystwie, to mówię Olga ;-) a mój M. Olcia i ja poprawiam, bo zawsze ktos mówi potem Aleksandra :-)

e-kord powodzenia zyczę! u nas papierologia zajęła 9 miesięcy, zanim mogliśmy ruszyć :wściekła/y: no i ciągle coś potem wyskakuje, przeciez ja musiałam babce w urzedzie RYSOWAĆ jak bedzie mój płot wyglądał, bo urząd sie bał, że im popsuję wygląd ulicy :-D to nie był jej wymysł i ja umiem sie po polsku wysłowić, ten rysunek to wymóg :confused:
p.s. w urzędach kredek nie dają :-p kartek tez nie :-p

Ionka a ja zawsze myslalam ze Olcia to Aleksandra :O

e-kord witaj u nas wkoncu kochana!!!!zdrowka dla corci :)

Ł. kupił krem Oilatum i bede teraz smarowac :) zobaczymy

marciaa na takie uczuleniowe zmiany bardzo dobra jest masc elidel, nie jest to steryd a dziala tak samo skutecznie... ja nie stosowalam bo u nas przeszlo wszystko jak reka odjal po nutrmigenie, ale wiem ze dronce pomogl, i w ogole same dobre opinie o tym kremie slyszalam, oprocz tej ze dosyc drogi

swoja droga zastanawia mnie co to jest, a macie dobrego lekarza? bo ja mimo wszystko bym to pokazala

Wróciłyśmy od lekarza i okazało sie, ze to jakaś bakteria i konieczny antybiotyk. Mamy pimafucort i smarujemy się dwa razy dziennie. Szkoda, że musiało sie tak rozprzestrzenić zanim nasza szanowna lekarka coś zobaczyła.

pojde pojde w tym tyg jutro zadzwonie hmmmm a tenelidel bez recepty? a babka dobra pediatra alergolog i spec od płuc :)
czekam az sie pampy skoncza i kupie zwykle i zobaczę...
mam jeszcze nowy krem alantan ale nie wiem czy to na to by było dobre poki co Oilatum :-)

wyczytałam, ze na takie rzeczy dobry jest krem robiony cynk z kwasem borowym

nesia pimafucort jest dobry. Nikos kiedys pod fifolkiem mial duze otarcie i pomoglo praktycznie w dwa dni. Niki ma delikatniutka skorke w ogole. Moj kochany delikatesik :D

Ostatnia edycja:
bez recepty:tak:

nam przepisali sterydowa masc i owszem na moment pomoglo ale jesli to uczulenie na cos co ciagle jest w diecie to i tak wysypka powroci:-(

chyba ze to faktycznie od tych pampkow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry