reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia super!
e_kord zdrówka dla dziewczynek!

Kochane wpadam na moment, żeby życzyć Wam miłego wieczorku i jutrzejszego dnia! Będę pewnie dopiero dopiero wieczorem bo M zabiera kompa do pracy bo jedzie po południu na zaliczenie z programowania na uczelnię. Można mieć własny komputer, więc bierze. Także będę odcięta od Was...eh...

reklama
E-kord witaj ponownie i zdrówka dziewczynkom:)
Polusia super:)Milenka 10kg w ciuchach:)Też drobina:)
Myszowata tez zatesknimy za Tobą:( !
Marela naprawde fajnie,że tak długo karmisz:)A nie ma nauczycieli przed emeryturą?Czasami tacy blokują miejsce młodym zamiast iść na wcześniejsza.Jakby co może w ościennych miejscowosciach cos znajdziesz.Zreszta nie martw sie na razie.Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Polusia super! Niech Poleńka rośnie zdrowo!!
A mój szatanek dał nieźle popalić przed spaniem. Krzyk na pół wsi, nie chciała jeść. Nie wiem co jest grane:( Teraz zasneła, ciekawe o której się obudzi na mleczko. Czy Wasze dzieci też takie nerwowe? Krzyczy jak coś chce, a jak jej coś zabronie to już masakra jakaś. A jak nie chce, żebym ją wzięła na ręce to podnosi je do gory i się pręży. Jak reagujecie na takie zachowanie?

Polusia super! Niech Poleńka rośnie zdrowo!!
A mój szatanek dał nieźle popalić przed spaniem. Krzyk na pół wsi, nie chciała jeść. Nie wiem co jest grane:( Teraz zasneła, ciekawe o której się obudzi na mleczko. Czy Wasze dzieci też takie nerwowe? Krzyczy jak coś chce, a jak jej coś zabronie to już masakra jakaś. A jak nie chce, żebym ją wzięła na ręce to podnosi je do gory i się pręży. Jak reagujecie na takie zachowanie?
moja okropnie pyskuje :) ale jak już jest taka awantura na maksa tzn pręży się i zaczyna płakać to biorę poduszkę kładę na ziemi a potem na nią moją małą ona sobie powrzeszczy tam a jak już przejdzie to sama przyjdzie wyciągnie rączki i się przytulamy ale wtedy kiedy histeria przejdzie. robię tak tylko wtedy kiedy wiem że to wymuszanie jest.
wyrodna matka ale pomaga :)

dziewczyny ja od 8 do 19 poza domem moje cycki mało nie eksplodowały :-p -kurde tylko ja jeszcze karmie :-p?
Nie, kochana, nie tylko ;)

Ionka, a ja właśnie pamiętałam że planowaliście dać córce na imię Olga i nawet ostatnio się zastanawiałam czy czasem niezmieniliście zdania ostatecznie, bo nigdy nie używasz formy Olga pisząc na forum :) A szkoda, bo to piękne imię :)

frotka- niestety jesteśmy młodą kadrą a na dodatek bardzo zżytą ;( z mojego przedmiotu pracuje ja najkrócej więc logiczne że idę na pierwszy ogień ;( . No cóż jeszcze trochę popracuję choć nie ukrywam że taka perspektywa nie mobilizuje. Może się coś znajdzie innego ale nigdy nie chcialm pracować w duzej szkole, tutaj dzieciaki są oprócz tego że grzeczniejsze to i milsze . Lubię tą szkołę , dzieci, pracę z nimi, kadrę a nawet szefa mam spoko . No ale cóż takie jest życie . Obok bloku mam kilka szkół - ale ja nie che pracować koło domu . Zresztą nie wiadomo czy beda miejsca ;( No nic do września jeszcze daleko .

A teraz dobranoc i zmykam bo jutro znowu cały dzień poza domem - szkolenie ;)

blu - o jeszcze Adaś mały cycuś ;) fajnie ;)))) i jakoś raźniej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Bartek zasnoł ale najpierw był krzyk.Ciekawe ile sobie pospi,ostatnie noce są ok.Acha mam pytanko czy jak Bartus ma ładniutką skórke,to moge juz go kąpac w płynie nivea baby łagodny szampon i płyn do kąpieli 2 w 1 hipoalergiczny,czy cały czas w tych emoliach?

Polusia super ze Pola tyle wazy:)ciekawe ile mój.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry