reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ajentka tak w kosciele sw Jakuba w Gluszynie <za Staroleka>
Ta melodia Ajentka laduje w moich ulubionych biore ja pod uwage :)

Liczę na jakieś zawiadomienie kochana:-p Zresztą będziemy tutaj na bieżąco to z przyjemnością podjadę do kościółka żeby zobaczyć Ciebie na żywo w tym wyjątkowym dniu, no i osobiście złożyć życzenia:tak: Mam nadzieję że nie będziesz miała nic przeciwko.;-)

oj piękne melodie dziewczyny aż zazdroszczę ...
Marciaa widzę że ostro się wziełas za przygotowania do ślubu :) a jak tam praca? Kiedy obrona :) ?
Podpisuje się pod Ajentką :) jak zrobię prawko to też chętnie zobaczę ten piękny moment i osobiście pogratuluje Ł.udanego wyboru :) !!!

Ja muszę się do biblioteki zapisać tutaj :) może będą mieli ciekawe pozycje

Olga ładne imię a ja zakochana w imieniu Gabriela :) ale M.wybierał do dziewczynki :) i jest Oliwia.

Ostatnia edycja:
heronek moja Ola jak miała biegunke podałam jej smecte nic się nie stało a miała wtedy zaledwie 2 miesiące, biegunka się zatrzymała a trwała prawie 2 tyg, spróbuj może ugotować marchwianki też świetnie się sprawdza.
Tak przy okazji moja Ola miała biegunke przy zakażeniu układu moczowego.

e_kord witaj spowrotem :) zdrówka dla dzieciaków

polusia gratuluje ja też długo czekałam jak mała przekroczy magiczne 8 kg :tak:

Spokojnych snów życze

No dopiero przeczytalam co u was.
U nas koszmar.burza sniezna zasypala Chicagoi oklice.U nas snieg juz do ud a odsniezarek nie ma.Bo jak to w szkole poinformowali nie oplaca sie odsniezac.M a tak sypac przez 24 godziny.do Jutra do 15.Szkoly banki i czesc sklepow pozamykane.A i jeszcze cos z czym nigdy sie nie spotkalam.Snieg sypie na calego a tu blyskawice i grzmoty.Wiecie chyba mam cos w rodzaju klaustrofobi. Normalnie trzesie mnie ze strachu przed tym zasypaniem.Od razu wyobrazam sobie ze tak bedzie sypalo i zasypie nas a nam braknie jedzenia a nie bedziemy mogli sie wydostac.Nawet sprawdzilam zapasy.Nie smiejcie sie ze mnie ale tu swiata nie widac od kilku godzin.Jak sobie pomysle ze cos w nocy sie stanie i bedzie trzeba jechac do szpitala to ani my nie wyjedziemy,ani karetka nie dojedzie,bo snieg do polowy auta.
Ok ide spac bo juz glupoty plete:(

Cześć dziewczyny :happy2:

OwIrene
trzymajcie się! Mam nadzieję, że już u Was tak nie sypie.
Marela skąd ja to znam. U nas 8 klas, więc ja miałam 2/3 etatu, od nowego roku ma być 9, więc dyrektor zapewniał mnie, że będzie cały etat. Zobaczymy. Ja wolałabym znaleźć coś u mnie w mieście niż jeździć 15 km, ale chyba nie ma na to szans.

A my spaliśmy dziś do 8 :szok: Po 6 wzięłam Szymcia do siebie. Także oboje jesteśmy wyspani i w dobrym nastroju, oby to się utrzymało u młodego przez cały dzień :tak:
Dziś mają nam robić z tymi nieszczęsnymi drzwiami. Zobaczymy :sorry2:

Dobrego dnia!

Edit: Widzę, że jestem pierwsza:)

Witajcie Kochane,
Przepraszam, że tak tylko o sobie, ale nie dam rady Was nadrobić. Wczoraj złożyłam prace w dziekanacie. UFFFF. :-) Nawet się nie spodziewałam, ze na koniec jest tyle roboty- wszystko sprawdzić, spis tabel i rysunków itp. No ale najważnejsze, że to już za mną. Teraz tylko obrona i będę mgr inż. :-)
Już wiem też, że będę miała drugiego synka!!! Tak się pięknie zaprezentował, że nie mam żadnych wątpliwości :-) Chłopaki wśród zaciążonych rządzą :-D Wychodzi, że jest tydzień starszy i waży już prawie 400g.
Tyle o mnie. Teraz obiecuje, że będę już na bieżaco.

Super Ramari, że praca oddana! A kiedy obrona? Pewnie jeszcze Ci nie wyznaczyli. Daj znać, jak będziesz znała termin, żebyśmy mogły trzymać kciuki.
No i gratulacje z powodu poznania płci maluszka!!! Przemuś będzie miał kompana do zabaw:) Czyli wychodzi na to, że ja sama będę mieć dziewczynkę?

reklama
asia z tego wychodzi :)

ramari gratuluję, nasze mężowie ewidentnie strzelają na płeć męską :)

w ogóle witam :) dziś tylko jedna pobudka, oby więcej takich nocy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry