reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Asiu termin obrony na 24 lutego, także proszę bardzo mocno tego dnia trzymać kciuki :-)
yra coś w tym jest, ewidentnie strzelają nabojami męskimi :-D
Dziewczyny mam do Was pytanie: potrzebuje jakąś elegancką spódnicę i bluzkę ciążową na obrone. Może któraś z Was coś takiego ma i chciałaby odsprzedać??? Rozmiar tak S-M, ale wiadomo, że trzeba byłoby sprawdzić wymiary.

reklama
Witam Was :)
mam mega lenia :) nocka przespana do 7:30 a teraz bieganina na całego za moim dzieckiem bo ma co ją spuszczę z oka to jakieś kłopoty ma - łobuziara mała :)
Julka już prawie zdrowa ale zobaczymy co powie pediatra - ma prszyjść do nas.

ramari gratuluję drugiego synusia :) kciuki zaciśnięte &&&&

Asia mam nadzieję że te drzwi to już dziś będą prawidłowo zamontowane i wso będzie ok :)

owIrenemam nadzieję że nie zasypie Cię

lecę bo ta już coś zmalowała :)

Będziemy trzymać kciuki Ramari :tak:

Moje dziecko siedzi w kojcu, ładnie się bawi i gada coś sam do siebie :-D Ostatnio najbardziej lubi ślimaka z klockami, jak go dostał, to w ogóle nie był zainteresowany, a teraz ciągle coś do niego wkłada (niekoniecznie klocki, ale wszystko co mu się pod rękę nawinie) i wyjmuje.
O już mu się znudziła samotna zabawa :baffled:

hejka

ja zaraz lece do dentystki bo sie umowilam na kontrole, nocka oki, mlody pospal do prawie 8:-)

owlrene wlasnie slucham o tych sniezycach u was, faktycznie ostra zima, trzymajcie sie tam jakos, dobrze przynajmniej ze net dziala:tak:

ramari gratulacje ukonczenia mgr, i z powodu 2 synka:tak: trzymam kciuki za obrone

jak wroce to sie odezwe, buziaki;-)

hej dziewczyny :-)
u nas nocka w miare, ja dzisiaj "spalam", a maz wstawal. ale o 2 bylo przebieranie , bo sie zasikal, pozniej o 6 sie obudzil i polozylam Niunia z nami, i spalismy do 8.

Ide dzisiaj sie zapytac o prace na pol etatu w naszym Tesco. Wiem, ze ludzi potrzebuja, ale czy na pol by mnie przyjeli? nie wiem...

Witam!
Pół nocki ok. a po 1 połakiwania co chwilę:( Nie wiem czemu ona taka niespokojna. Biedne dziecko nic chyba nie odpoczywa skoro jej coś przeszkadza w spaniu. No i nie wspomne już o moim odpoczynku:)
Ramari super, że praca już oddana. Będziemy trzymać kciuki za piątkę:) Bardzo się cieszę, że Raduś pięknie sie zaprezentował mamusi:) Niech rośnie zdrowo!
OwIrene życzę poprawy pogody!
Monia buziaki dla Pawełka! Trzymam kciuki, żeby z pracą się udało!
Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:)Nocka przespana, synek zdrowszy , wypłata za dodatkową prace T wpłynęła :)!!!Super dzień się zapowiada:)
Ramari to czekamy na termin obrony i kciuki będą&&&&&I gratuluję pewności ,ze synusia nosisz pod serduszkiem:)
Asiu śliczny avatarek z Szymusiem:)
OwIrene myślami z Wami i polepszenia pogody życzę:)
Nesiaa a może to ząbki ?
Monia a to tesco całodobowe?W takich duzych takich przyjmują na nocki do wykładania towaru.Nieletnia siora T pracowała tak dwa lata z przerwami .Jak miała w szkole sprawdziany to nie szła.Może na kasę na parę godzin ?Kciuki&&&
Polusiu dobrze ze Julcia zdrowieje i oby jak najdłużej:)
Moje ancymonki bawią się razem:)
Proszę! w wolnej chwilce kliknijcie na zdjęcie z linku, w sygnaturce:)Dzięki:***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry