reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
widze, że szukanie pracy pełną gębą :-)

Ol zasnęła PRAWIE sama w łóżeczku :-D sukces, musiałam tylko na samym końcu przytulić, a tak mówię "połóż się" i ona sie kładzie w dziwnych bardzo pozycjach, ale jednak ;-)
ciekawe ile........
oooo wstała.

w lidlu juz nic nie ma:-(

1 para rajstopek zakupiona,na dodatek na 74-80, ale wyglada na duza:confused:
pare sprawunkow innych;-)
i zaliczylam 10 minut solarium yupi:-)

monia
trzymam kciuki, ja tez rozsylam cv bo jakbym znalazla cos fajniejszego za nawet taka sama kase ale blizej to fajnie by bylo...:tak: ale jak na razie nikt sie nie odezwal...:-(

Witam:)
U nas noc koszmarna,mały budził się co pół godziny:(

ramari gratuluje ukończenia pracy mgr i drugiego synusia:)
owlrene ale Was zasypało, 3maj się kochana !!!
moniska buziaczki dla Pawełka z okazji 11 miesięcy:) i 3mam kciuki za poszukiwanie pracy :) oczywiście
polusia zdrówka dla Julki!!!
frotka głosik oczywiście oddany
:)

Pogoda do du..więc siedzimy w domu niestety.
Nie wyspana jestem więc i samopoczucie kiepskie. Zimno mi i głowa pęka. Tego posta pisze już godzinę :(
Franko marudzi i skacze po mnie. Zaraz Teletubisie to może się zajmie.

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek:-)
Marcia znam ten Kościółek.:-) Przyjemny całkiem:-) Moja siostra chrzciła tam swoje dzieci. Wynajmuje mieszkanie na Starołęce i tam chodzą do Kościółka.

ramari - super z pracą teraz tylko obrona:-) No i fajnie, że z małym ok.

monia - trzymam kciuki,żeby szybko coś się znalazło. Niestety teraz to tylko cierpliwość i jak najwięcej CV rozniesionych. Większa szansa na trafienie czegoś.

My po spacerku. Mała oczywiście usnęła i jeszcze sobie śpi w korytarzu przy uchylonych drzwiach.
Na przyszły tydzień umówiłam się z nią na kontrolę wagi. Mam nadzieję, że przybrała.

reklama
Synuś sobie walnoł drzemke,a mamusia przy kompie z kawką i duzym ciastkiem.Jak M przyjedzie idziemy wkoncu na to szczepienie,bo ma zaległe przez te choróbska i do Gdanska na kardiologie na kontrole.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry