reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie wieczorowo,
Widzę, że maluchy postanowily dzisiaj zacząć chodzic. Moj Lila dzisiaj też świadomie zrobiła parę kroków:)
Dopiero po nadrobieniu zaległości zorientowałam sie że nasze ciężarne mamusie znją pleć dzidziusiów. Więc tak:
asia gratulacje córuni:)
ramari, yra to będziecie miały z dwóch chłopców-rozrabiaków. Ale przynajmniej będą się razem bawic;)

U nas dzisiaj kiepsko, jakby obu laskom sie pogorszyło. Czekam do jutra, bo jak nie to daję antybiotyk. Strasznie charczą, a dzisiaj po 2 dniach przerwy miały stan podgorączkowy, więc cos nie bardzo z tym zdrowieniem:(

Miłego wieczorku:)

a ionka Olga to piekne imię:)

reklama
K_aralajna, Dronka gratki dla dzieciaczków za pierwsze kroczki. Ja jeszcze chwilę muszę pewnie poczekać na taki widok. Nieraz próbuje puszczać się mebli czy poręczy łóżeczka ale jeszcze z samodzielnym staniem nie wychodzi i bęc:-)

ta, moje dziecko tez sie niby pierwsze rwalo do chodzenia, a tu prosze. Zostaniemy ostatni :-D
a tak powaznie to czasami zdarzy sie, ze stanie samodzielnie i zrobi 2-3 kroczki, ale rzadko.

e-kord zdróweczka dziewczynkom życzę *)

moje dziecko nie rwie się do samodzielnego chodzenia, nie martwię się tym bo Jula miała 15 miesięcy jak się puściła sama. a lepiej dla mnie jak jeszcze nie zacznie chodzić samodzielnie bo ja osiwieję albo wyłysieję :)

ajentka dobrze pamięta że oglądasz pamiętniki wampirów? ile odcinków drugiej serii już obejrzałaś?

Adaś się puszcza stojąc i zdarza mu się przy chodzeniu też czasem. W ogóle ostatnio szaleje, biega przy meblach jak dziki ;) Dzisiaj rano zrobił krok w tył i potem chyba chciał się oprzeć o kanapę, ale była za daleko i skończyło się rozciętą wargą :/

Adaś się puszcza stojąc i zdarza mu się przy chodzeniu też czasem. W ogóle ostatnio szaleje, biega przy meblach jak dziki ;) Dzisiaj rano zrobił krok w tył i potem chyba chciał się oprzeć o kanapę, ale była za daleko i skończyło się rozciętą wargą :/
No to rozbijaka z Twego Adasia.

Ja sie tez mogę pochwalic rozciętą brodą u Lili i wielkim limem pod okiem:) Panie w żłobku malo nie padly jak zobaczyly ja z wielkim fioletem pod okiem hihi

Witajcie. Własnie skończyłyśmy trzydniówkę, od czwartku malutką meczyło, ale dziś juz w humorze i bez kropek i wrocił apetyt,
moje dziecko podobnie jak wasze wpada w furię przed snem, chyba pora na zastosowanie jakiejs metody wychowawczej, skonczyły się czasy kiedy praktycznie opiekowałysmy się naszymi maluchami, juz chyba pora na wychowywanie

Witam :) widzę, że nie tylko moja córa ma guzy i rany :D chodzenie już pięknie jej wychodzi, przechadzki bez przewrotki po całym domu, o siedzeniu w miejscu nie ma mowy :)

Ale czasami już wariuje!! Moje dzieci ze sobą się biją!! A Natalka też potrafi!!

blu ekord no to nieźle ananasy z Waszych dzieci:)
polusia no jak twa łobuzica zacznie chodzić to będziesz miała jazdę :)

No u nas chodzenie już codzienność. Dziś troszke pupa nam się odparzyla to tylko przy posiłkach siedział a tak na nogach przez cały dom śmigal. W butach, w skarpetkach czy na boso różnicy nie ma. I myślałam że będzie gorzej ale usłuchany jest i nie łobuzuje :) no chyba że wszystko musi zdepnac.
Śpią u mnie wszyscy a ja tak zmęczona że spać mi się odechcialo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry