reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

W imieniu Milusi ślicznie dziękuję Antoniemu i jego mamusi za karteczkę urodzinową:):***
rónież
Dziękujemy pięknie Frankowi ,Polce z rodzinką za piękną pamiątkową kartę:):*buziaki kochani:)

Ostatnia edycja:
reklama
monia buziak dla Pawełka i powodzenia w poszukiwaniach pracy!
ramari podwójne gratki!

Witam się po południu! M wrócił i udostępnił mi w końcu lapka! Zaliczył programowanie uff...Dzień mijający mogę podzielić na dwie części. Pierwsza super - bo Franio spał 2h (9-11), potem było gorzej bo ponownie zasnął ok 17...
Lecę Was poczytać!

W imieniu Milusi ślicznie dziękuję Antoniemu i jego mamusi za karteczkę urodzinową:):***
rónież
Dziękujemy pięknie Frankowi ,Polce z rodzinką za piękną pamiątkową kartę:):*buziaki kochani:)
Super że już doszła :) i mam nadzieje że się podobał pomysł z grosikiem :) buziaki

karlajna gratulacje dla Pawełka!!!

U nas marudzenia ciąg dalszy :( i chyba temperatura się pojawiła. Może wreszcie zęby :) ...
Ja padnieta po ostatniej nocy ale tyle w domu pracy jeszcze :(

Ostatnia edycja:
Dziewczynki zajrze do was jutro i nadrobie zaleglosci bo M jedzie do warsztatu wiec bedzie świety spokój i bede miala czas na BB:D:D:D !! Wczoraj Gabek zrobila pierwsze kroczki-chyba sie zaczyna-przeraza mnie toooooooooooo :p

karalajna brawo dla Pawełka :)

moje dziecko dziś jest nieznośne okropnie. nic nie mogę zrobić bo zaraz coś zmaluję -a ja się boję co to będzie jak zacznie chodzić i będzie starsza - maskara jakaś. jedzenie dziś też jakieś nie teges. dobrze że Julka już prawie zdrowa , do niedzieli ma zostać w domu a potem już może biegać i szaleć na sankach :)

reklama
Gratulacje dla Pawełka i Gabrysi!
Moja niuńka też dziś nieznośna. Wszędzie jej pełno, marudzi, nie wiadomo co chce( ona chyba sama dziś nie wiedziała co chce:) Na jedzienie też była obrażona. Jutro zaległe szczepienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry