reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia super! Niech Poleńka rośnie zdrowo!!
A mój szatanek dał nieźle popalić przed spaniem. Krzyk na pół wsi, nie chciała jeść. Nie wiem co jest grane:( Teraz zasneła, ciekawe o której się obudzi na mleczko. Czy Wasze dzieci też takie nerwowe? Krzyczy jak coś chce, a jak jej coś zabronie to już masakra jakaś. A jak nie chce, żebym ją wzięła na ręce to podnosi je do gory i się pręży. Jak reagujecie na takie zachowanie?

jak już widzę, ze przesadza to wkładam do łózeczka i mowie "jak sie uspokoisz to pogadamy" ;-)

reklama
dziewczyny sorry, ze ja Was tak o wszystko wypytuje. Poprostu nie chcialabym sie wpakowac w kolejne gowienko.
Mam kilka pytan, ile mniej wiecej placicie za prad, wode miesiecznie?

jak to jest np z przychodnia, jezeli meldunek macie w innym miescie np. ?

Heronek, hmm... to no moze gotowane jablko?

Słuchaj co do przychodni ja mam w Kaliszu wybrana i to 4z kolei a meldunek w Koźminku gdzie jest ośrodek zdrowia ale w życiu bym tu do lekarza nie poszła.
A my płacimy słono za prąd :( dziś płaciłam rachunek 521zł :(

W ogóle to witam. Nie mam czasu wpaść do Was i dopiero zaczęłam nadrabiac Was.

Marciaa oby nie skaza życzę Ci by to było przejściowe

e kord witaj spowrotem :)

A u nas dziś spokojnie. Kaszel powoli ustępuje, ale u lekarza nie byliśmy bo auto M. wieczorem odebrał od mechanika dopiero...
Dzieciaki grzeczne, z całą trójka siedze ale jest fajnie :)
Byłam z Franko na spacerze i zakupach u nas w wiosce i spał potem 3godziny :)

Jak nadrobie to napisze coś więcej :)
Buziaki

Madzia możesz spróbować będziesz widziała co się dzieję. tylko ja na początek wykompałabym raz potem kilka dni obserwacji, potem dwa dni kąpieli i znów obserwacja, a potem jak nic nie wyjdzie to przeszłabym na nivea :)

Madzia możesz spróbować będziesz widziała co się dzieję. tylko ja na początek wykompałabym raz potem kilka dni obserwacji, potem dwa dni kąpieli i znów obserwacja, a potem jak nic nie wyjdzie to przeszłabym na nivea :)

Tak zrobie zobaczymy moze bedziemy mogli pluskac sie w tych normalnych płynach:)Dzieki za rade:)

Witam,

Dziś luźniejszy dzień, potrzebny mi był bardzo. Poszalałam na zakupach i od razu lepiej się czuję.:tak: Marcelek dziś oglądał dobranockę i na koniec bił brawo i zrobił bajce papa. Słodziak mały mój kochany.;-)

Ionka Ja również byłam pewna że Ola to Aleksandra, moja kuzynka ma córeczkę Olgę i tam się obruszają jak ktoś powie Olunia i poprawiają Olgunia.;-)
E_kord Witaj kochana, zdrówka dla córeczek.
Marcia Nie stresuj się, jak coś to udaj się do lekarza żeby ocenił. A na razie smaruj, będzie dobrze.

Marciaa Piękne, ehhh aż łza się w oku kręci. a ślub będziecie mieli w kościele?

My mieliśmy to na wejście http://www.youtube.com/watch?v=6U5XkrD-jrk, M miał oczy pełne łez jak mój tatko mnie przekazywał jemu, ehhhh no i się wzruszyłam, to był taki cudowny dzień.

Ostatnia edycja:
ajentka zdolniacha Ci rośnie :)

idę poczytać, rano zaczęłam czytać jakąś o 11 września ale lipa totalna jakiś mdły romans - blee nie lubię takich . teraz zaczęłam czytać Szwaję ,, Romans na receptę " mam nadzieję że mnie wciągnie :)

Witam się wieczorem,
Dziekuję Wam kochane za miłe powitanie. Fajnie jest znów być z Wami:)
Marela, blu ja też jeszcze karmię piersia wszakże tylko w nocy, ale mała daje popalić. Górne jedynki dopiero jej się przebiły, wiec tylko cycuś byl ukojeniem:)
polusia moja Lila też chucherko. Ona 8600 to w pampersie waży, a wpierdziela jak mały samochodzik;)

Ionka, a ja właśnie pamiętałam że planowaliście dać córce na imię Olga i nawet ostatnio się zastanawiałam czy czasem niezmieniliście zdania ostatecznie, bo nigdy nie używasz formy Olga pisząc na forum :) A szkoda, bo to piękne imię :)

Ionka Ja również byłam pewna że Ola to Aleksandra, moja kuzynka ma córeczkę Olgę i tam się obruszają jak ktoś powie Olunia i poprawiają Olgunia.;-)

bo Olga to dla mnie takie oficjalne, tak jakbym do małej dziewczynki mówiła "Małgorzato, prosze zjeść kaszkę" ;-)
jak bedzie większa i sama sie będzie przedstawiać, to sobie wybierze.

Madzia, my odkąd przeszliśmy do dużej wanny przestaliśmy używać Oilatum do kapieli. ciągle natomiast smarujemy kremem.

reklama
Marciaa , ajentka super romantyczne melodie w takiej chwili to serce w gardle:)
Polusia ja teraz Szwaji Klub dziewic drugą część czytam.
Olga tez mi sie podoba:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry