Walentynek prawdziwych nigdy nie obchodziłam

Wygląda na to,że Milenka nie pójdzie do roczku.Spokojnie , nie ma cisnienia.Tylko moja mama ciągle mnie zamęcza pytaniami co nowego wnuki potrafią?W pracy plotkują i porównują wrr.
znalazłam u nas hurt ozdobami do wypieków.Jutro jadę wydrukowac zdjecie na opłatku i zobaczę co tam ciekawego jeszcze.Jak nie wykorzystam teraz to będzie na chrzciny. Jak coś to mogę Wam kupic i wyslę.
Spadam poczytac zanim sie upiecze ...
Pewnie śpicie spokojnie i dobrze

Moje biszkopty na tort urodzinowy Milenki już gotowe

Jutro, a właściwie dzisiaj po śniadanku ,jak położę gwiazdkę spać to przełożę i zacznę wykańczanie.Emocjonujące te przygotowania

W ciszy śpiacego domu ,przy koncercie DŻEMU ,z łezką w oku krzatałam sie w kuchni...ale czas zleciał ...córeńka moja taka już duża jutro skończy roczek

No właśnie rok temu pakowałam pospiesznie torbe do szpitala.Mój przystojny doktor Piotr umówił się ze mną na rande vu w klinice medycyny matczyno-płodowej i ginekologii w Policach.A miałam rodzic w normalnym szpitalu w Zdrojach,ale niespodziewanie zmienił pracę .Dobrze w sumie że pociągnał mnie- pacjentkę za sobą i tam, na odjazdowym oddziale patologii ciąży spedziłam noc z 4 na 5 lutego

Leżałam z fajnymi dziewczynami,jedna z bliźniętami , jedna z cukrzycą.Co kilka godzin KTG. Strasznie tęskniłam za synkiem.To pierwsza noc kiedy nie spałam w domu, nigdy wcześniej się nie rozstawaliśmy. Jednocześnie wsłuchiwałam się w ruchy i kopnięcia maleństwa ,próbując utrwalić te chwile .Trudno było zasnąć ,bo nie wiedziałam co anm ranek przyniesie. Piątego to był czwartek .Obejrzał mnie i dzidzię na USG sam profesor C. I w pierwszych słowach do mnie ,powiedział :Ale będziesz miała dużą córeczkę ,musisz się zgodzić , będziemy dzisiaj ciąć. 4650 wyglada na ciążę donoszoną , nie ma na co czekać. Rozpłakałam się tak jak i teraz zresztą.Ze szczęścia ,że córcia.Z szoku ,że to już .36tydzień .Kurcze jak ten rok szybko minął.Miłosszek dłuzej był moim maleńkim bobaskiem.Wasze kolejne dzieciaczki tez tak szybciutko przechodziły od niemowlęctwa do małego dziecka?Rany julek która godzina.Smecę tu rzewnie zamiast kuchnie ogarnąć.Dobranoc i sorki za posta