reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

MArcia nie płacz, tulę mocno :-(

młodzież padła a my z M czas dla siebie :) M mi powiedział że wreszcie wyglądam jak jego żonka z tymi króciutkimi włoskami - przedtem też były krótkie ale nie takie jak lubię :)

reklama
Polusia moja miała trzy dni temperatury a na czwarty dzień wysypka najpierw na brzuszku potem pleckach i nozkach po 4 dniach zeszła, to była trzydniówka, polecam kąpiele krochmalowe.
Yra super wieści.
A mi smutno umarł nasz znajomy miał 40 lat, cała wieś beczy bo był dobrym człowiekiem, a jego dziecko przeżywa rozpacz dziś na pogrzebie krzyczał tato kocham cię, tato nie zostawiaj mnie, powiem Wam , tak mi strasznie przykro

Hej kobitki coraz żadziej się udzialam ale mam nadzieje ze nie zapomiałyście o mnie:) Moje dzięcię namiętnie ćwiczy chodzenie i juz potrafi przejść cały pokój - nawet potrafi sama zakręcić:) łobuziak kochany!!

Yra super Franoi rośnie
Marcia buziak dla Nikosia i co powiedział gin?
Monia hehe ale K musiał oberwać od ciebie:) należało mu się!!:D
Polusia ma nadzieje ze to 3dniówka-zdrówka dla córci!
Mysza mam ten sam problem-Gabek śpi z nami ale póki co mi to nie przeszkadza:)
Nesiaa jasne że można po pokładzie chodzić-liczy sie pozytywne nastwienie i realizowanie marzeń:)
Dobrej nocki

karalajna poczytałam i chyba jednak nas to nie dotyczy. Z pokarmów nic nie eliminujemy bo tak nam na ten moment zaleciła lekarka. Franio ma dwie maleńkie plamki w okolicach mostka, które po tej maści z hydrocortyzonem nie zniknęły...A poliki ma suche to fakt, ale raczej od suchego powietrza w domu...podobno...Zresztą w piątek mamy wizytę to może dowiem się więcej. A maść faktycznie długo się robiła bo w wielu aptekach nie chieli przyjąć nam tej recepty bo nie mieli jakiegoś składnika...
polusia może faktycznie 3-dniówka...
yra fajnie, że z Franiem wsio dobrze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Yra super Franio rośnie:-) Najważniejsze, żeby zdrowiutki był a poród na pewno ekspresowy będzie:-)
Polusia przy trzydnówce wysypka to bladoróżowe plamki, niewyczuwalne pod palcem. Tak się zlewają ze sobą. I pojawia się od górnych części ciała ku dołowi i tak samo znika.

Dronka pamiętamy, pamiętamy:-) brawa dla małej:-)

Kinga dziś też ślicznie usnęła. Mam nadzieję,że pośpi jak poprzedniej nocy. Dopiero o 5 jedzonko:-) Zobaczymy:-)

Niko ma bajlando w łózeczku....zamiast na podusi lezec to sie glebnął na kołderce słodziak moj:)
wiecie...zjadł mi dzisiaj małe całe pomaranczo szok pierwszy raz do mnie tak przychodził i krzyczal ze chce jeszcze:)))

edit...juz nie lezy tylko staje na głowie...czasem sie boje zeby mu nic nie przeskoczyło

Marciaa to ja kiedyś moją Polę nagram co ona robi w łóżeczku jak zasypia. wolę nie patrzeć :)

kasia u nas one pojawiły się od dołu do góry , są jak krostki czerwono różowe. a M jak ją kąpał to mówi że są szorstkie.
kurcze martwi mnie ta wysypka i chyba jak do jutra nie zejdzie to wzywam pediatrę. dodam że nic nowego i innego nie jadła

reklama
Polusiu wygląda na trzydniówkę skoro nie jadła nic nowego .
Dziewczyny wiekszość dzieci chodzi ,staje ,kombinuje, a filmików mało w galerii.Na pamiątkę nie utrwalacie? Pochwalcie sie:)
Jeszcze tylko zerkne na allegro minutke i ide czytac .PA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry