Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam:-)
ja tez bez weny a na dodatek brak czasu na cokolwiek, pawel rozrabia na maksa, teraz mam nadzieje ze usnie niebawem to ja sie wykapie
mroziska straszne, zeby to juz ostatnie mrozy w tym sezonie
n&h a co z tym ing nie tak? pracowalas? nie, do mnie z getin;-) ale do ing tez kiedys wyslalam... heh
hej
a ja bylam od rana u fryzjera potem wstawie fotke )) poprawiłam sobie humorek..teraz Nikoś usypia
mieliśmy dzisiaj kamerzyste zamawiać ale jakoś nie chce się jutro to załatwimy....
ramari ja na sama mysl o obronie a mam w kwietniu to mnie telepie dasz radę ja musze 7 dni przed obrona zdac najpozniej fotke...bo bez tego nie dopuszcza mnie...
Jestem tak wypluta, ze napisze tylko jedno: JAK TA OSTATNIA CHOLERNA CZWORKA NIE WYJDZIE NA DNIACH TO CHYBA OCIP...JE!!! No normalnie "robi rzeznie" a moj syn razem z nia:/// Boli go tak, ze az mnie boli((
Ja bylam u kosmetyczki i mam sliczne stopki Ale im zdjec nie bede robic, za to Marciaa jestem ciekawa co tam masz na glowie
Ide Was podczytac
U nas mrozisko i wiatr Polusia dobrze że wysypka ustępuje. Mi się wydaje,że to jednak nie trzydniówka. Mysza oby szybko ząbek wyszedł. Ale się dziecię nacierpi:-(
mysz choinka to nie ciekawie z tymi zębami życzę aby szybko wylazły
Marciaa nowa fryzurka - lecę popatrzeć
a ja zwariuję z tym dzieckiem dziś . jest taka niedobra - kurcze złości się na wszystko, niczym się nie zajmie do tego robi na złość Julce, wszystko co może pchać to po całym salonie pcha- lekka masakra dziś z nią.
dobrze że jadę za chwilę do dentysty to się troszkę odstresuję od niej o ile u dentysty jest to możliwe
a zapomniałam napisać że nawet pies dziś ucieka przed nią
Dziewczyny jak wy gotujecie coś? Mnie szlag trafia, bo nie mogę wyjść do kuchni nawet zrobić kanapki żeby paweł za mną nie poszedł i nie wył mi przy nodze. Dzisiaj nie ma obiadu bo ja już nie mam siły walczyć z tą moja ropuchą.
polusia Franko dziś tylko na mnie by wisiał... monia Franek zawsze za mną wszędzie człapie i wisi na nodzę, jak chcę coś zrobić to albo jak śpi albo wsadzam go do fotelika