reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam:-)
ja tez bez weny a na dodatek brak czasu na cokolwiek, pawel rozrabia na maksa, teraz mam nadzieje ze usnie niebawem to ja sie wykapie:tak:
mroziska straszne, zeby to juz ostatnie mrozy w tym sezonie

n&h
a co z tym ing nie tak? pracowalas? nie, do mnie z getin;-) ale do ing tez kiedys wyslalam... heh:eek:

hej
a ja bylam od rana u fryzjera potem wstawie fotke :))) poprawiłam sobie humorek..teraz Nikoś usypia
mieliśmy dzisiaj kamerzyste zamawiać ale jakoś nie chce się jutro to załatwimy....

ramari ja na sama mysl o obronie a mam w kwietniu to mnie telepie dasz radę ja musze 7 dni przed obrona zdac najpozniej fotke...bo bez tego nie dopuszcza mnie...

Jestem tak wypluta, ze napisze tylko jedno: JAK TA OSTATNIA CHOLERNA CZWORKA NIE WYJDZIE NA DNIACH TO CHYBA OCIP...JE!!! No normalnie "robi rzeznie" a moj syn razem z nia:/// Boli go tak, ze az mnie boli:(((
Ja bylam u kosmetyczki i mam sliczne stopki :D Ale im zdjec nie bede robic, za to Marciaa jestem ciekawa co tam masz na glowie:)
Ide Was podczytac

mysz idz looknij...to co mam to jeszcze pewnie wyjasnieje...z tylu ciemniejsze bo tam mialam mniej pasemek ale jest braz wkoncu :)

ale mi zimno trzęse się jak osika. Ja tez muszę iść stopki zrobić chwilow brak mamony...wzbogaciłam się o najlepsiejsza na swiecie prostownicę :):D

mysza to trzymaj sie tam!!!! ostro u was widze... ale lecicie z tymi zebami, u nas 6 dopieroz

ale ostatnie marudzenie i wkladanie do buzi wszystkiego sugeruje ze cos chyba sie zbliza, ale nie widze nic

witam po południowo:-)

U nas mrozisko i wiatr:szok:
Polusia dobrze że wysypka ustępuje. Mi się wydaje,że to jednak nie trzydniówka.
Mysza oby szybko ząbek wyszedł. Ale się dziecię nacierpi:-(

Zajrzę później bo mała mi nie daje pisać:-)

mysz choinka to nie ciekawie z tymi zębami :( życzę aby szybko wylazły :)

Marciaa nowa fryzurka - lecę popatrzeć :)

a ja zwariuję z tym dzieckiem dziś . jest taka niedobra - kurcze złości się na wszystko, niczym się nie zajmie :( do tego robi na złość Julce, wszystko co może pchać to po całym salonie pcha- lekka masakra dziś z nią.
dobrze że jadę za chwilę do dentysty to się troszkę odstresuję od niej :) o ile u dentysty jest to możliwe
a zapomniałam napisać że nawet pies dziś ucieka przed nią :)

Dziewczyny jak wy gotujecie coś? Mnie szlag trafia, bo nie mogę wyjść do kuchni nawet zrobić kanapki żeby paweł za mną nie poszedł i nie wył mi przy nodze. Dzisiaj nie ma obiadu bo ja już nie mam siły walczyć z tą moja ropuchą.

reklama
polusia Franko dziś tylko na mnie by wisiał...
monia Franek zawsze za mną wszędzie człapie i wisi na nodzę, jak chcę coś zrobić to albo jak śpi albo wsadzam go do fotelika

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry