reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam.

Nocka u nas taka sobie,jak szlismy spac przed 24 to Bartus zaczoł płakac nie moglimy go uspokoic,ale po jakims czasie zasnoł,niewiem moze cos mu sie przysniło,albo kolejne ząbki.Spalismy do 7,ale wstalimy o 7.30.Bartus spi,my juz mamy mieszkanko sprzątnięte,Bartus nam pomagał.
Synus dobrze sie czuje,następna tura szczepien w pon,dziękuje polka ze pytasz:)

Dobrego dnia życzymy:)

reklama
Witam!
U nas też już mieszkanko sprzątnięte i też Ola pomagała:) Teraz zmęczona po pracy zasnęła. Pierwszy raz zjadła całe żółtko na miękko:) Bo zawsze tylko skubnęła.
Ja uciekam do kuchni bo coś trzeba ugotować, ale powiem Wam, że czasem nie chce mi się tylko dla siebie gotować:( Ale jeść trzeba.
Miłego soboty!

odkurzone, rosół wstawiony, karkówka się dusi, pranie wstawione, dzieci nakarmione, zakupy zrobione. Jeszcze parę rzeczy zostało, ale musiałam zajrzeć do Was :)
Uff Frotka kamień z serca he he bo już myślałam że gafę strzeliłam :)

Widzę że energia rozpiera Was mamuski :)

Ja tak się cieszę na wizytę brata :)

No muszę kawkę strzelić i do roboty.
Pogoda w miarę ale wczoraj było takie piękne słoneczko. I jak z zakupów wracalismy tyle gwiazd było na niebie że nawet Franko je zauważył i były ochy i achy:)
No w tesco niezłe ceny na mleko i kaszki były więc mamy spory zapas :)

Mooooje pszczółeczki ! Pracujecie jak w ulu ;D Może i ja coś konstruktywnego dzisiaj uczynię?

Zmykam pobawić się z Ninim i parę łyków coffee łyknąć :)

Miłego dnia Ladies :)

hej

Ja tam jeszcze nic nie zrobilam ale zaraz trzeba wziascie za popdlogi

Na obiadek dzisiaj nalesniki z serem i dzemem:)

Polka jakie ceny na mleko??? kupujesz Gerber chyba po ile jest? a kaszki nestle?

Witajcie Kochane
od 24 lutego jestem już mgr inż. :-) Obrona była wporządku. Więcej stresu niż to warte.
Troszkę Was podczytałam po łebkach, ale na dokładne nadrobienie zaległości nie mam sił...
Wasze złote myśli są rewelacyjne i takie życiowe :-)

Czesc
Podczytuje tylko bo nie mam ostatnio weny.
Ta pogoda mnie dobija do tego problemy w pracy wiec tylko powiem ze fajne punkciki wam wyszly.Usmialam sie jak nie wiem co.
Noi troszke i mi dzieki wam sie poprwilo.Do potem moze sie jeszcze dzis odezwe

Gratuluje ramari magistra:):):)
Polusiu dziekuję:** Gulasz prawie gotów, dzieciom dodatkowo pomidorowa z makaronem w kształcie ryżu:)Milenka śpi.Milosz sprząta u siebie.Mężul pomógł posprzatać resztę tylko pranie w toku.
Faktycznie ostatnio T kupywał kaszki bobovity po 4,89 az sprawdzałam na paragonie.Musze mu dzis na liste wpisac bo ma skoczyc po pare drobiazgów.Terminy do końca 2012 i 2013 a idzie tego u nas...

reklama
a u nas kaszki ostatnio nie bardzo podchodzą młodej,ona to by kanapeczki jadła i mięsko :)
ja już biszkopt upiekłam i budyń zrobiłam zaraz reszta masy i ciasto prawie gotowe :)
a M pojechał na deskę ale mu zazdroszczę ja nie mogę z powodu poważnej kontuzji kolana za młodu :( ale na sankach poszalałabym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry