reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas nie ma dnia na dzień dobry bez kaszki i na dobranoc :) w południe jak idzie spać też musi jedna zaliczyć :) no na drugie śniadanko obowiązkowo kanapki :)

Śpi mój słodziak a ja jeszcze się tej kawy nie napiłam wreszcie :) kurde niech się mrozy skończą bo okna są tragedia :( siedze i patrzę i płakać się chce. No i po za tym kocham je myć :p

Moje starsze dzieci się razem bawią w tej chwili a ja siedze w kuchni i zabieram się za sernik :)

Ramari no no Gratulujemy !!! Szacun!!!.
Maziajka :) jak ja bym naleśniki na stole postawiła to zjedli by i pytali kiedy będzie Obiad??? Hi hi u nas to może być podwieczorek :)

Ostatnia edycja:
reklama
ramari ogromne gratulacje!

Co do kaszek to u nas dwa razy dziennie - rano hipp, wieczorem bobovita.Niestety w naszym tesco są tylko jakieś 3 rodzaje...

u nas też kaszka rano i wieczorem, rano plus jogurt, ulubione są zbożowe , na noc zawsze dostaje tą zbożową dobry sen.

ramari Gratulejszon!!!!super pani Magister:)

My kawke pijemy,Bartus mi zasnoł w hustawce,ale jak go przeniosłam wypił mleko to sie wybudził,a z rana tylko 40 min spał.A kaszki dostaje rano i wieczorem.

frotka zrobiony ambasador - trochę zmodyfikowałam krem i wyszło pycha :)

a ja już leniu....e :) czekam na przyjaciółkę zaraz ma przyjechać, młoda dziś próbowała gorzkiej czekolady ale się oblizywała :)

Ramari gratuluję!!:)
My o spacerku, obiadki i drugim spacerku. Teściowa upiekła pierniczki i mnie obdarowała. Pyszności, właśnie się zajadam:)
U nas kaszka rano i wieczorkiem, z tym, że wieczorem manna na tzw. mleku z kartonu:)

a ja skończyłam sernik, powiesiłam pranie i jeszcze muszę pozmywać :( zaprawić kapustę na jutro i też będę leniuchować :)

Paskudnie na dworze więc spacer odpada, popołudnie przed tv mnie czeka liczę że fajny film będzie na którymś HBO. No i Kuchenne Rewolucje wieczorem :)
Dziś M.chodzi jakby go strzała AMORA kolejny raz dosięgła hi hi więc będzie ciekawie jak dzieci pójdą spać.

polka to szykuje sie niezły wieczór:)

Do nas o 18 ma wpasc sąsiad na piwko to sobie pogadamy.Jeszcze dwa dni i bede słomianą wdową na półtore miesiąca:(Bartus sobie spi,sam w łóżeczku zasnoł.

reklama
Bartusiu, Antoni dostał od Ciebie i od Twojej rodzinki życzenia z okazji roczku !
Jest to jego pierwsza korespondencja !!!
Cieszę się jak dziecko :D

Dziękujemy ! ! ! ! :-)

śliczna karteczka ;))) Miło nam niesamowicie :) ps. Madziu miła, a dlaczego priorytetem wysłałaś ? Do urodzinek jeszcze ponad miesiąc.

U nas Antko śpi, ale to pewnie chwilowe. Niby już po kolacyjce i po kąpieli ale dzisiaj tylko 1 drzemkę miał i zapewne teraz tą 2 ma :dry:

Wczoraj też tak spał i o 22 się obudził, gotów do zabaw :confused2: :-D

Coffee :-) :-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry