reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam
ja bylam na fitnessie, na dworze piekna pogoda,zaraz sie wykapie, zrobie obiadek, mlody wstanie i idziemy na dlugi spacerek ;-)

myszowata nasz wszystko je na nutramigenie, nie wiem czy kupisz bez recepty... poza tym smak ohydny i trudno mu bedzie sie przekonac, ale tego wapnia niczym innym nie zastapisz...

reklama
Witam się niedzielnie :)
Noc była upojna :)

Franko wstaje troszke wcześniej bo jest teraz wcześniej jasno :( kurde więc będzie chodził wcześniej spać w takim razie :P

Ja gotowa na przyjęcie gości :) obiad gotowy i ciasto i czekamy :)

Franko wypił 210ml mleka i padł w łożeczku.

Co do wykrycia skazy u tak "dużego" dziecka u nas już takim dzieciom nikt recept na Nutramigen czy Bebilon pepti nie wypisze:( więc życzę Ci myszowata żeby Ci się udało coś załatwić. Podobno takie dzieci mogą jesc już wszystko i można im dawać mleko sojowe czy coś.

zgadzam się z polką, my mieliśmy bebilon pepti na kolkę, i tak jakoś poszło że dostawaliśmy receptę, szczerze to dlatego że bebilon pepti na receptę 7 zł więc jakoś dużo taniej, ale teraz dostałam ostatnią receptę i koniec. ale bebilon pepti można kupić bez recepty no ale cena ok 20 zł za puszkę.

widzicie opis mojego suwaczka: twoje maleństwo rośnie wolniej, szkoda że nie dopisali " ale za to ty rośniesz szybciej" :P

Witam gorąco:-)

Polka miłej wizyty gości:-)
Myszkowata może właśnie spróbuj Bebilon Pepti bez recepty. Dla dzieci ze skazą dobry jest też sinlak no ale mleko swoją drogą

Nocka bardzo fajna u nas ale przy śniadaniu już problem:-( Po różnych próbach wypiła butlę mleka i takie to jej śniadanko dziś ( o 10 :-()

A ja mały spacerek zaliczyłam. Teraz śpi.

Hejka:)

Wczoraj juz nie zaglądałam,mielismy gosci wypiłam piwko a M flache z kumplami,Bartus padł o 21,ale sie przebudził o 24 i zaczynał szaloną noc,ale jak zasnoł spał juz do 7.30.My bylismy w kosciółku,dyzur miała babka przy Bartku,za chwilke obiadek i na kawke wyruszamy.
A co do kartek to ja do wszystkich wysyłam piorytetem,wole zeby szybciej doszła,wiecie jak to z nasza pocztą jest róznie.

Spóznione buziaczki dla miesieczniaków:)

Dobrego dnia:)

Ostatnia edycja:
super madziu dzięki jeszcze raz :)

A Wy od nas dostaliście ?

ach yra ... wiem, że się powtarzam ... ale moim skromnym zdaniem, kobieta w ciąży co coś wspaniałego ! ! ! Na pewno wyglądasz cudnie ! :)

myszowata a Wy już po wizycie u tego prywatnego?

polka Ty to jesteś suuuper babeczka ... jeszcze z 2kę byś mogła mieć :))) energii tyle co my wszystkie razem wzięte ! ;D

Ja dzisiaj smaczną zapiekankę robię - czas przygotowania 15 min. w wrażenie mozolnie przygotowywanego dania ;D

Później może na targi budowlane skoczymy ... remont ku końcowi więc trzeba wybierać podłogi, farby itd

Ostatnia edycja:
a my wrocilismy ze spacerku i mlody dosypia z tatusiem w aucie;-)

jejku jak to nie wypisze? ja sobie nie wyobrazam co mialby pic pawelek jesli nie nutramigen, na pewno skaza dalej jest bo po odrobinie jogurtu go wysypalo...
ale z tm mlekiem sojowym to moze zapytam, wlasnie w tym tyg ide do pediatry po recepte na mleko, tylko nie wiem czy oni cos madrego doradza... :P
myslalam sprobowac jogurtu sojowego, jak bede gdzies widziec to kupie,ale to chyba dosyc drogie jest...?

poza tym na soje tez moze byc uczulenie

Ostatnia edycja:
reklama
i ja sie witam
dostałam wczoraj @ i padnieta chyba przez to jestem , 2 kawy i nic nie pomoglo usypiam na stojaco
do tego - nie rusz nie dotykaj - wsio mnie denerwuje

polusiu
- skad wzielas przepis na tego ambasadora , ostatnie strony watku kulinarnego i nie bylo i wyszukiwanie tez nie pomoglo ;), chetnie bym zrobila jakies nowe ciasto .
kupilam wczoraj -przyslij przepis marcowy i tam jest jeden przepis co mi sie podoba ale na tygodniu dopiero wypróbuje z białym serem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry