reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka u nas nocka wkoncu spokojna obudzil sie przed 1 na picie i spal ladnie do rana wow
o 4 zawiozlam Ł. do Kórnika potem babcie owiozlam zakupki sloikowe i bylam z malym u fryzjera :) potem wkleje zdjęcie inaczej odrazu wygląda moj mały facecik :) bawił się papilotami a ciocia ścinała :))))
chwila spokoju potem dziadkowie Nikosia wracaja i tesciowie wlatuja na obiad i odwiedzinki a ja dzis szoruje wózek i auto w srodku musze wyczyscic bo obora od chrupek sie zrobiła ;-)

pogoda do kitu szaro buro i wieje bedzie padac
potem coś skrobnę

reklama
Cześć dziewczyny!

Ciekawe, jak tam Karalajna...
Też wychodzę z założenia, że lepiej mieć już tą torbę przygotowaną, a i tak pewnie w ostatniej chwili mi się coś przypomni;)
U nas nocka super, tylko ten mój P tak chrapał niemiłosiernie;)
Nie chwaliłam się jeszcze, że nam siódmy ząb idzie, przez to humor Szymcia taki sobie od wczoraj i apetyt też nie bardzo.
Miłej soboty!

A ja też na moment :)
Od rana działamy z M.w szafach i robiłam oponki Polusiowe. Robiłam i robiłam tyle ich wyszło :) pycha !!!DZIĘKUJĘ więc :) a Frotce za podpowiedz że mogą mieć różne kształty :) zrobiłam w cukrze pudrze, lukrze cytrynowym i polewie czekoladowej.
Dziś imieniny Oliwii więc z głowy miałam wymyślanie ciasta :)

Franko łobuzuje po pokoju biegajac :) Kochany jest a jego miny bezcenne!!!
No ciekawe jak k aralajna :) tak wspaniały dzień dziś mają :)

U nas też szaro buro i do d... :) pogoda się popsuła .
Miłego weekendu i udanych urodzin Miłoszka :)

Bartolini drzemkuje ale sie nasmialismy,wygłupialismy mój kochany śmieszek:)Troche pocwiczylismy na piłce,ładnie cały obiadek zjadł,juz sie czuje lepiej wogóle nie kaszle chyba czas odstawic syropek.

polka buziak dla Oliwi:)

jaka tu dzis pustka, my bylismy na zakupach prawie caly dzien, tak to jest jak sie wypusci mnie do wiekszego miasta ;)
a w dechatlonie wpadlismy na tak fajne buciki za 50 zł ze nie moglam sie oprzec- zimowe ;) no i szukalam w tel kogo mam znajomego z dzieckiem 2 latnim bo chcialam je wziasc na nastepny rok , i odnalazlam telefon CC ;) jeszcze z okresu porodowki jak sie wymienialysmy numerami ;), kochana jesli przeszkodzilam to bardzo przepraszam jakos taki impuls mnie podkusil bo bardzo chcialam kupic te buciki.
No i zakupy sie ogolnie udaly, aby w makro mi karte zabrali bo mialam karte mamy ;) na firme w ktorej pracowala i firma sie rozpadla i karta nie wazna , kurde a ja tak tam lubie robic zakupy, odrazu robie zakupy na dluzej. Dzis jeszcze mi sie udalo.
Ogolnie kupilam malemu - 3 pary butow,bluze, skarpetki bo wyrosł ze wszystkich , spacerowke, odkurzacz i kilka drobiazgow do kuchni i malemu.
Pochwale sie na zakupowym ;)

oj ale tu cichutko :)
a ja dziś taki pracowity dzionek - najpierw ta giełda kwiatowa. potem 2 godzinny spacer z młodą, a M sprzątał kominek - potem odkurzył i nawet podłogi umył :)
potem zmiana wystroju okien na nowe zakupione na all :) sadzenie kwiatów - pięknie mam teraz w salonie :) a po południu byłam z Julką na balu ostatkowym organizowanym przez stowarzyszenie pomocy osobą niepełnosprawnym i moją mamę - ale się wyszalałyśmy :) teraz padam z nóg bo dzień rozpoczęty już przed 5 rano.

ionka obiecałam coś dla Ciebie - ogrody wiejskie :) ale niestety nie mogę znależć w internecie strony czasopisma co prenumeruję : mój piękny ogród. tam w numerze z kwietnia 2010 są projekty takich właśnie ogrodów z opisem jakie rośliny i ile sztuk potrzebne. ale są tam :nie wysokie rośliny : Lebiodka drobna, nachyłek okółkowy,rozplenica wschodnia,szałwia, mała trawa preriowa, słoneczniczek - jest śliczny ten ogródek :)
a ja w tym roku sadzę dużo : rodendrony, laurowiśnie, azalie, mam dużo rozmnożonych już funki i to aż 7 różnych rodzajów, muszę zrobić ogród wiszący z glicynii - piękna roślina. jak będę robiła prace ogrodowe dam znać co sadzę .
nie lubię rośłin jednorocznych i takich które muszę wykopywać i sadzić na jesień czy wiosnę, wolę takie które widzę jak z czasem są większe i piękniejsze. polecam na wiosnę piękne drzewko - cudnie kwitnący - migdałek :)

No cicho jak nie wiem...
Polusia to się napracowałas :) dobra Kobieto!!!

A my ledwo żyjemy z przejedzenia :) jutro tacie zawioze oponki bo wymiekamy :) na kolacje jeszcze sałatkę zrobiłam to zaraz jakiś rapacholin wezme :)
Frankowi idą górne jedynki w końcu uff tylko tak cierpi :(
Idę na Bitwę na głosy ciekawe co to ? :) he he
Buziaki Moje Kochane Mamuski !!!

Ja tez padam...Niko spal moze z 2 h. Dwie drzemki to juz standart...:)
Własnie usnał, dziadkom nie da zyc, nie poznali go jak wrocili...tydzien a jak sie zmienił łobuzował strasznie:-D
Ł. dzwonil z nart ida na impreze...:wściekła/y:jestem zła...bo popili czy dziady nie moga nie pic? w ogole jechalo 17 osob i 3/4 schlalo sie w 3 d*py...stare barany:angry:

marela ale zrobiłas zakupy :):tak:

Bartek tez spi juz od 20.50,ja tez zachwile pójde lulu.Mój był dzisiaj na skokach tam u siebie w Oslo i widział Małysza.

Marciaa takie to chłopy są,mój tez w tej Norwegii z kumplami w sobote sobie wypiją,nie co tydz,ale co jakis czas i tez mnie to wkurza.

reklama
Witajcie kochane,
Uff przezyłam. Dzisiaj mielismy gosci tzn. ojca chrzestengo Lilusi i pierwsza impreza urodzinkowa za nami. Jak znajde chwile to wkleje zdjątka. Ale powiem Wam, że przy 5 dzieci to mam teraz ochotę na ciszę...
Widze, że nasze pracusie (polka, polusia) jak zwykle nie próżnują:)
Zyczę Wam kochane miłej niedzieli. Jutro mamy urodzinki z dziadkami, wiec znowu gwarno:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry