reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!!!

asia pewnie, ze nie za wczesnie, ja juz bylam spakowana do szpitala w styczniu :-p, i tz sie zgodze z Toba, wiosna moglaby trwac caly rok, ta zielen trawy na wiosne jest niepowtarzalna!!!

Mlody zrobil nam pobudke o 5.30, dopiero teraz zasnal, a na 9 do pracy....:-(...ech, kiedy my sie wyspimy???

A u nas tez juz tak ladnie, wiosennie, sloneczko codziennie, od razu czlowiek ma energie i chec do zycia....

Milej soboty!

reklama
Witam!
U nas pobudka o 6.30. Teraz Ola szaleje na podłodze. Po drzemce i obiadku jedziemy do mojej mamy. Ola tam zostaje a ja jade do koleżanki na urodziny. Już się cieszę:)
Asia lepiej być za wcześnie spakowanym niż później w panice czegoś zapomnieć. Swoją drogąstrasznie szybko ten czas leci:)
Frotka udanych urodzinek Miłoszkowi życzymy! A Milence buziaki ślemy z okazji kolejnej miesięcznicy:)
Miłej soboty.

Witajcie:)
wróciłam - byłam na giełdzie kwiatowej i kupiłam sobie kwiaty do salonu :) i donice - zrobię później zdjęcia to wstawię :) ale pobudka o 5 rano ale co tam warto było :)

ionka ja sadzę dużo kwiatów w ogrodzie ale napiszę wieczorem i wtedy też wrzucę ci ciekawy projekt ogrodów wiejskich z dużą ilością kwitnących kwiatów :)

frotka udanych urodzin Miłoszka :)

karalajna wszystiego dobrego :)

lecę bo ja tak tylko w przelocie bo trzeba obiadek i porządki w domku :)
miłej soboty :)

karalajna
232946.jpg
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!
Witajcie! Nocka przespana, ale coś mam dziś ciężką głowę. Franio zrobił mnie w balona i przed chwilką zasnął a po 5 min siedział uśmiechnięty na poduszce...Lecę na kawkę!
Miłego dnia!

Witam:)

Nocka ok,ani razu sie nie przebudził musiał byc zmeczony po cwiczeniach.Obudził sie o 6.30,polezelismy sobie do 7,bo Bartus połozył sie na brzuch i owinoł kołdrą i nie mogł sie ruszac:)Teraz drzemkuje.Mieszkanko posprzątane.

Asia lepiej wczesniej byc spakowanym niz za pózno ja wylądowałam w 34 tyg w szpitalu,szybko ten czas leci.
frotka udanych urodzinek Miłoszka:)

Miłej soboty:)

Ja też wpadłam na sekundkę. Niuńka spi a ja zarzuciłam farbę na włosy i zaraz idę ja zmyć. Mam chwilę żeby się doprowadzić do porządku:)
Do jutra!Miłego popoludnia i wieczorku!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry