reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny

enterol 250 jasiu pije, biegunki brak jak narazie, wymiotów też, wymiotów nie ma od przedwczoraj już, i temperatury też nie ma a na noc nie podawałam nic na zbicie bo też nie miał. dziś cały dzień na kaszkach żeby delikatnie było i nie przeleciało to przez niego. jestem dobrej myśli oby ...

reklama
Witam:)

Ja sie wyspałam spalismy do 7 takze cała noc mały sie nie budził.Teraz bawi sie na kocyku na podłodze a ja pije kawke.Pogoda super ale my narazie musim kisiec w domku.

yra to super ze Jasio dobrze sie czuje,bedzie dobrze:)

n&h buziak dla synka z okazji miesiecznicy:)

Dobrego dnia:)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja w ten pięknie i słonecznie zapowiadający się dzień. Jeszcze raz dzięki za przyjęcie.
yra ja również mam nadzieję że najgorsze już za synkiem, jak mój mały miał 2 miesiące przez 3 tygodnie miał biegunkę, przez co 2 razy wylądowaliśmy na izbie przyjęć w szpitalu, badania robione na poczekaniu, na szczescie wyszły dobrze i puścili nas do domu, z zaleceniem podawania płynów aby nie doszło do odwodnienia. Kazali zwracać uwage na śluzówki, czy jest ślina, i czy ciemiączko nie jest zapadniete bo to sygnalizuje odwodnienie.

Hej:)Ale mnie głowa trzaska:(Miłosza rozbiera choróbsko , zostawiłam go w domku ,wygrzewa się w łóżku.Milenka rozrabia ,trudno ją izolować od brata , bo pokoik nie ma drzwi.Dzień bez konkretnych planów dzisiaj, bo poniedziłek:)
N&H buziaczki dla Antonka :)Kolejnego 11miesięczniaka:):*
Yra wyglada na to ,że Jasiowi przechodzi i oby:)Zdrówka dla Was:)
Blueberry buziaki dla Adasia to juz dzisiaj roczek obchodzicie!!!a i Karolek niedługo ma urodzinki:)Kiedy wspólna imprezka?
Madzia wiecej takich nocek przespanych:)zupełnie inaczej się funkcjonuje gdy organizm wypoczęty:)
Kalisa to tez mieliscie stracha .A jak synek ma na imię?

Witam, czy można się przyłączyć? od kilku dni przeglądam forum i postanowiłam sie zarejestrować. Mam synka, który co prawda urodził się końcem lutego, jednak planowany termin był na 15 marca. I właśnie do tego miesiąca mam duży sentyment:)

Witaj wśród marcowych mam :) jak fajnie że jesteś z Krakowa - bliziutko mnie :):)

hej dziewczyny

enterol 250 jasiu pije, biegunki brak jak narazie, wymiotów też, wymiotów nie ma od przedwczoraj już, i temperatury też nie ma a na noc nie podawałam nic na zbicie bo też nie miał. dziś cały dzień na kaszkach żeby delikatnie było i nie przeleciało to przez niego. jestem dobrej myśli oby ...

właśnie o Was myślałam jak nocka minęła - cieszę się że dobrze i będzie już coraz lepiej :)

witajcie :)
piękny dzionek się nam zapowiada więc pewnie spacerek obowiązkowo :)a ja dziś cały dzień sama - M pojechal do Warszawy, rozmawia w sprawie awansu na lepsze stanowisko i oczywiście lepszą pensję . proszę o trzymanie kciuków :)
dziś w planie pieczenie sernik ana jutro dla M z okazji urodzin :) staruszek mój :)

e-kord trzymam kciuki &&&&&&

blu ucałuj no tam Adasia *) życzenia na odpowiednim wątku dla niego :)

miłego dzionka :)

frotka 74 współczuje bólu głowy, mi czasem pomaga krótka drzemka, ale wiem że przy dziecku z tym bardziej dwójce jest to ciężkie do zrealizowania, zdrówka dla syna
Faktycznie zapomniałam napisać, że mój syn ma na imię Filip:)

polusia faktycznie:)

Ostatnia edycja:
Polusiu oczywiście trzymam &&&&&& i e-kord &&&&&& pamiętam.
Polusiu ten swój serniczek pieczesz?On taki pyszny smaka robisz:):)Pochwal się nam roślinkami nowymi ,proszę:)Uwielbiam ogladać wnętrza domów :)
Kalisa o ładnie:)Pierwszy Filipek w marcóweczkach:)

reklama
polusia kciuki zaciścięte!
e_kord i za Was też!
moni my mamy kiddy guardian pro
n&h buziak dla Antka:*
frocia odganiam ból!
yra cieszę się, że Jaś ma się już lepiej!
Witam się i ja. Niestety ponownie nie w nastroju. Spaliśmy do 8 tzn Młody bo ja ostatnio słabo sypiam...Pogoda u nas cudna.
Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry