reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Bartek tez nie był i mielismy długo rota ponad tydz.Yra Kochana nie martw sie na zapas,moze mu przechodzi i bedzie dobrze.Ja tez duzo razy najadłam sie stracha o Bartusia.

reklama
Z tym rota to chyba nie jest tak, że dzięki szczepionce się przechodzi lżej. Tych wirusów jest więcej a szczepienie jest przeciwko trzem czy jakoś tak (już nie pamiętam). Żeby wiedzieć czy to rota trzeba zrobić badanie kału. My nie mieliśmy rota ale objawy w sumie takie same, biegunka, wymioty i gorączka. Yra ale Twój Jasiu pije i je więc jest super. Ola wylądowała w szpitalu bo nic nie jadła i nie piła. W szpitalu i tak nie dają nic na biegunkę bo ona sama powinna przejść. Pilnują tylko żeby dziecko się nie odwodniło.

nesiaa nam pediatra mówiła właśnie, że szczepionka nie chroni przed złapaniem rota, a łagodzi jego objawy, ale faktycznie jest ona tylko przeciw kilku szczepom zresztą jak i te przeciw meningo czy pneumo, ale tym najczęściej wystepującym...

Witam, czy można się przyłączyć? od kilku dni przeglądam forum i postanowiłam sie zarejestrować. Mam synka, który co prawda urodził się końcem lutego, jednak planowany termin był na 15 marca. I właśnie do tego miesiąca mam duży sentyment:)

Myszowata skoro tak Ci powiedziała pediatra to pewnie tak jest. Ja stety albo niestety nie zdążyłam zaszczepić Oli na rota. Jak zaczęłam pytać się o tą szczepionkę to było już za późno więc tak do końca nie jestem poinformowana co i jak. :)

Witam, czy można się przyłączyć? od kilku dni przeglądam forum i postanowiłam sie zarejestrować. Mam synka, który co prawda urodził się końcem lutego, jednak planowany termin był na 15 marca. I właśnie do tego miesiąca mam duży sentyment:)
Witam!Powiedz nam coś o sobie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry