Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bartus ma drugą drzemke od 17 był zmeczony rehabilitacją,biedak na koncu sie mocko rozpłakał i walnoł sie o autko odrazu zasnoł.Jak sie zbudzi wykapie go i pójde na lampke wina do babki.
byłam u gina a on od drzwi czy kolejne w planach hehe dowcipny Tak całkiem poważnie to przebadal mnie na wszystkie strony. Usg, cytologia obowiązkowo Zostałam pochwalona że nawet stanu zapalnego się nie dopuściłam. Wszystko dobrze. Lekarz zaproponował mi udział w programie wczesnej diagnozy i profilaktyki raka szyjki macicy. Zgodziłam się przynajmniej często będę badana i to za darmo. No i namówił mnie na plastry. Bo ja tylko w życiu tabletki używałam. No zobaczymy...
Położyłam dzieci. m. Też śpi a ja M jak Miłość obejrze i też nyny.
Nadrobie Was jutro obiecuje
U nas dalej biegunka dzis o 24.00 i narazie o 6.oo rano kupa, pobudki co chwilę i od 5 nie spię, nie wiem ile jeszcze pociągnę i na ile mocne jest aktualnie moje zdrowie psychiczne z tym ciągłym brakiem snu