reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka wpadłam tylko na sekunde żeby się pochwalić że my też mamy jelitówke:baffled::baffled::baffled::baffled:
Mnie męczyło wczoraj a dzisiaj chopców.
Ide spać bo ciężka noc przede mną
Dobranoc

reklama
Polusia tulu kochana ,żeby nie bolało.Że też nie mogłaś normalnie zęba wyrwać tylko musialo się coś tam skitrać:(Zabrzmiało przerażająco:(współczuję.Oby jutrzejsze plany wypaliły!
czarna mój Miłosz wczesna wiosna rok temu rozcial sobie dolną wargę jak biegł i upadł uderzając o cos na podwórku.Miał przyklejony plasterek, który zaraz odleciał.W aptece dały mi taki oddychający flizelinowy plasterek bez opatrunku do cięcia .Mimo to widać zgrubienie w miejscu przecięcia.Szybko się zagoi, to dobrze ukrwione miejsce.
Neska zdróweczka dla Was&&&
Gratulujemy dzieciaczkom nowych zebolków:)Oby wszystkie spały spokojnie życzę:)Dobranoc

Witajcie!!!

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!

Sorki, ale nie wiem co komu odpisac, padnieta jestem na maxa...Ze spaniem u nas maskara, ale rzeczywiscie mozna sie przyzwyczaic, jak blu mowi...U nas nie wychodzi czestsze jedzenie w dzien-zero jedzenia w nocy niestety..widocznie Mlody potrzebuje przytulenia sie do mamy. I mam tak samo jak Monia, musze pobujac, dac butle, przytulic..A wstaje zawsze o tej samej porze, 5.30-6, nie zwazajac o ktorej poszedl spac wieczorem, wiec wole jak go uspie o 7 :P
Udanych imprez roczniakowych!
Milego Weekendu!

Neska to niefajnie:-( oby nocka była ok
czarna ale się musiałaś zestresować:-( Żeby się szybciutko zagoiło.
Frotka dobrze, że z oczkiem małej ok.
Polusia odpoczywać i oby nie bolało. Oj wyrywać zęby to niefajna sprawa:-(

Zdrówka dla wszystkich maluszków, które męczy wstrętna biegunka. Wracajcie maluchy do formy szybciutko:-)

My dziś na zakupach na niedzielną imprezkę. U nas tylko na słodko. Torcik, ciasto kawa, herbatka. Miało być kameralnie a będzie 12 osób:-)

U nas w nocy na ogół butla a nad ranem pierś. Chciałabym rezygnować z nocnego karmienia ale jakoś nie wychodzi. Mała w dzień nie daje sobie przemycić więcej jedzonka. Nic trzeba próbować. Na szczęście w nocy raczej zaraz zasypia po jedzonku.

Lecę spać:-)
Dobrej nocki i kolorowych snów:-)

Neska zdrowka !!! :(
czarna to Ci rozrywki dzieci dostarczają :( ja bym na bank zemdlała ... Oczy w koło głowy to za mało he he wiem coś o tym :)

Polusia biedna Ty :( ja się boję panicznie dentysty :(

Dziewczyny kojarzycie Sylviontko na pewno? Nie wiecie co u niej ? Ona chyba ma termin na maj tak jak Ty yra nie?

A mi Franko 2razy zwymiotował :( no ale po za tym nic. Zjadł wszystko na kolacje, wykapany i śpi:)
Cała trójca pięknie śpi. A ja pewnie mało pośpie w nocy :( bo mam humor do d...
Buziaki. I słodkich snów moje kochane :)

czarna, jak byłam mała też sie wywaliłam i rozwaliłam wargę. nie zszyli mi, ale plaster był. teraz mam bliznę. mało widoczną :-)

polusia, aż mnie ciary przeszły.

neska, zdrówka!

dobranoc!

yra oby przespane nocki szybko do Was wróciły!
polka mam nadzieję, że jednak dobrze spałaś!
polusia życzę aby ból szybko poszedł w zapomnienie i udanej soboty w ogrodzie!
czarna maskara! współczuję! Niech się ładnie i szybko goi!
neska zdrówka dla Was!
Witajcie weekendowo! U nas nocka ok. Mały rozpłakał się na chwilkę ok 24, ale zaraz zasnął i spał spokojnie do 7.30. Ja dziś idę z Małym do rodziców a M ma wysprzatać chatkę - no zobaczymy!
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam :-)
u nas noc w pełni przespana, słyszę właśnie, jak M. namawia Olcie, żeby jeszcze sie połozyła, ale nic z tego ;-)
oczywiście, nie moje dziecko sie zbudziło na butlę, tylko ja. obudziłam się i czekałam nie wiem, ile, a ona w najlepsze całą noc spała.
zaraz do pracy.
do potem! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry