reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Yra ja po usilnych próbach od 5.10 na nogach:/
Neska zdrówka dla Ciebie i Twoich chłopaków!!
Czarna współczuję przeżyc!! Ja nalezę do panikaujących wiec aż boje sie pomyślec jak bym zareagowałą:(
Blu moja tez śpi z nami ale nad ranem łózko o szerokości 160cm robi się za małe dla naszej 3ki bo Gabek wala się po całym wyrku, tyli buzie swoją do mojęj, robi sobie poduche z mojego ciała i ja juz zazwyczaj nie spie wiec bardzo ale to bardzo chcialabym chociaz do 7 pospac a tu ani cyc ani herbatka ni epomaga-co robić trzeba wstwawc na śpicha:D

A moję dziecię właśnie usnęło bo jak wspomiałam od 5 jestesmy na nogach:/ wczoraj się dowiedzialam ze teście powiedzieli że pasę dziecko że jest kluchą:eek: Wqrwilam sie niemilosiernie bo dla nich każde stanie w oknie=karmienie !!! a Gabek jak tylko usłyszy ich psa na podwórku który nagminnie szczeka chce by jej go pokazać a oni myśla że karmię małą. Fakt to najlesza miejscówka do karmienia ale dosyć tego, musze wymyśleć inną formę zabawy małej bo przy oknie przestałam już ja karmieć i żaluzje będa zaciągnięte!!! A Gabek wazy 8,5kg wiec moim zdaniem za wiele to nie jest ale cóż-podobno ona non stop coś je a ja qrna walcze byc cos zjada by do 9kg dobiła a oni z takim tekstem!!! wrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
dronka widzę nowy avatar -śliczny, teściami to się w ogóle nie przejmuj - Ty jesteś mamą i to dobrą i robisz jak uważasz a nie wierzę że pasiesz Gabi bo nie widać po nej ;)

czarno no to pięknie przeżyłaś, zdróweczka życzę Sebkowi ;)

Witam,
ledwo żywa jestem- dziura po zębie nie boli ale szwy dają tak popalić że nie mogę jeść, mówić najlepiej jakbym nie ruszała policzkiem bo wtedy urażam szwy i boli jak cholera :( jutro kontrola więc powiem pani doktor aby choć troszkę je skróciła.
dziś piękna pogoda więc idę pracować do ogrodu - pierwsze : odkrywanie roślin, potem cięcie i może uda się oczyścić ogródki z zeszłorocznych chwastów. ale się cieszę że mogę sobie iść podłubać w ziemi - kocham to :)

miłej soboty życzę :)

Myszowata dziękuję ale niestety nie spalam dobrze bo myślałam o tym co znowu wczoraj usłyszałam na swój temat ale nie ważne.
Franko spał dziś do 5.52 tylko więc w ogóle masakra jakas :(

Teraz sprzątam po śniadaniu i biorę się za okna tylko jak Franko zaśnie. O ile w ogóle ...

dronka 8.5kg to i tak mało więc nie przejmuj się gadaniem

Milej soboty !!!

dronka współczuję,nie wkurzaj się bo nie ma po co, działaj po swojemu i olej cudze uwagi! A na pocieszenie powiem, że my mamy łóżko o szerokość 140cm i też śpimy we troje...

Witam!
Zyczę wszystkim zrealizowania dzisiejszych planów i miłej soboty.
Mija niunia śpi więc idę ogarnąć dom. Dziś jej święto:) Ale ten czas leci!

Czesc
dronka nie przejmuj sie...chociaz nie maltwo. Bo ostatnio co daje jesc małemu to moja mama o tyle znowu, o znowu w niego ładujesz? Nie rozumie, ze Niko ciagle teraz chodzi i jest bardziej głodny bo ładnie je i buzke na wszystko otwiera...ale JA PASE ...wrrrr...

nocka fatalna. Mały od 4 do 8 prawie na rekach mi spał nie wiem co sie działo...:( do tego Ł tak chory ze spał w salonie bo sie balam ze nas zarazi

piekna pogoda. My jedziemy po lampe dla babci bo przyjezdza i ma ur i imieniny ;-) dziadek wemzie małego na spacerek...a potem chce jechac sobie cos kupic do ubrania

Witajcie:)

U nas nocka ok,Bartus tylko raz zapłakał,ale sam sie uspokoił,o 7 dostał mleczko i wziełam go na chwilke do siebie to skakał po mnie i koniec spania.Teraz lula,a ja mam juz mieszkanko prawie posprzatane tylko zmyc podłogi ale to pózniej.

Miłej soboty:)

Hej sobotnio.Współczuję Wam wczesnych dzisiejszych pobudek .My dzisiaj do 7,30:)Milenka reraz drzemie,obiad gotowy, posciel zaraz rozwiesze na balkonie bo słonko piekne i 13stopni:)Zakupy nas czekają ,dłuższy spacerek :)
Polusiu dzisiaj zrób sobie płynną dietę i miłego czasu w ogrodzie:)Ja mam narazie skrzynkę ze szczypiorkiem w kuchni:)
Dronka Twoja Gabi wcale dużo nie waży, teściami się nie przejmuj i może faktycznie przysłaniaj żaluzje.Co za tupet gapić się komuś cały dzień w okna:(
Marciaa Nikos jest wysoki a szczupły, napewno nie przekarmiasz.Tak jak piszesz teraz dużo chodzi i spala.Poza tym ma żołądeczek jak dwie jego zaciśnięte piąstki .Niech je jak ma apetyt.:):)
Udanych imprezek urodzinowych !!Miłego dnia wszystkim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry