reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kalisa gratulację z okazji pierwszego spacerku na nóżkach!
polusia wpadnę na kawkę jak tylko będę w okolicy:-)

U nas też wiosna na całego! Spacerowaliśmy sobie z Franiem w słoneczku, a potem poszliśmy do moich rodziców. W tym czasie M zrobił chatkę na błysk! A jutro wielki dzień - czuję, że będą łzy!Na wieczór plan pt tosty + bitwa na głosy (jeszcze tego nie oglądała). Z nowej ramówki wkręciłam się w rodzinkę.pl - super śmieszny serial!
Miłego wieczorku dziewczynki:-)

reklama
Moje dziecię padło. Spała dziś godzinkę i szalała od godziny 11. Odwiedzili ją dziadkowie z prezentami mimo, że imprezka za tydzień:) Dostała biblię, kolczyki, piękny płaszczyk z sukienką, papmersy no i pieniążki:)

Oleńka bardzo bardzo dziękuje wszystkim swoim koleżankom i kolegom z bb i ich mamusiom za pamięć i piękne życzenia w wątku życzeniowym:)

Witajcie!!!

czarna alez przezylas...szybkiego wygojenia!!!

neska zdrowka!!

polusia oby dlugo nie bolalo!a na kawke bym wpadla...:)

dronka Mloda duzo nie wazy...tak jak yra pisze, niektorym sie nie dogodzi niestety...

Marciaa oj guz...dobrze, ze dzieci szybko o nich zapominaja...

My dzisiaj bylysmy w salonach slubnych, siostra poprzymierzala pare sukien...alez wybor!tylko te ceny niektore...A wiosenka u nas juz od paru dni...uwielbiam krokusy w parku...

polusia, ja też bym wpadła na kawkę, co? ;-)

dronka, a moja zobacz starsza i ważyła ostatnio 8600. każdy mówi, że taka drobniutka. twoi tescie myslą, że dziecko cały czas ma wazyć 4kg? nie przejmuj się :-) i nie zasłaniaj okien, bo tylko dziecku zabierzesz rozwojowa rozrywkę.

u mnie dziś pracowicie, a jutro znów mam łączone klasy i jak przypomnę sobie te 37osób tydzień temu, to mi się słabo robi. postaram się przeżyć ;-)

a jeszcze a'propos biegunek, wymiotów- moja znajoma dziś pojechała ze swoim 13miesięcznym synkiem do szpitala własnie z tego powodu. miała mi dac znać, co i jak i nie dała :-(

Mamo ja już się wyspałem, wstawaj widno jest.Godz 6!!!I oczywiście Milenka wstała na dźwięk słów brata.Obejrzalam Maję w ogrodzie , dzieci sie bawią .Ziewaam...Robię kawkę może ktoś się podłączy:)

Hej hej! Mój synuś był już wyspany o 5.50 - boli mnie zatem główka i teraz marzę o kawie!Wspomnienia z przed roku wracają...
Miłego dzionka:-)

reklama
I ja już nie śpie, pobudka o 5.30 :/ wiec przyłączam sie do kawy:)
Dziś podobno ma być jeszcze cieplej niż wczoraj, to na pewno część dnia spędzimy na zewnątrz:) A co najważniejsze to już lżej ubrani, w sensie w kurtkę i buty wiosenne, co do czapki to na razie zimowa, dopiero zastanawiam sie jaka ma byc czapka na wiosne.
frotka fajne dzieciaczki i widać ze zadowolone z rodzinego wypadu :)

myszowata uściski dla Frania z okazji pierwszych urodzinek:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry