Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W ogóle był marny wybór (byłam w D. w Tesco na Wielickiej). Z Elefantenów nie było ani jednej 20-stki, mierzyłam mu 21, były za duże na długość, a nie dało się dopiąć. Problem raczej wynika z tego, że ona ma stópki tłuste jak pierożkio kurcze to nie ciekawie, a patrzyłaś bo tam w deichmanie jest ich marka dla dzieci tylko nie pamiętam jak się nazywa. ja kupowałam ją dla Julki a ona ma bardzo wysokie podbicie i nawet teraz mamy z tym problem

A ja dostałam te pampki na siebie i M i także rozm. 4 mimo, że 5 zamawiałam.Na mamę też zamawiałam, ale jak na ten moment nie doszły...Na pierwszy rzut oka faktycznie ok, ale po teście - bywa, że się Franko w nich przesiusiał i są mokre zawsze po zdjęciu,sztywniejsze od zielonych i nie mają regulacji rzepów - nie będę ich kupować - polka możesz wykorzystać moją opinię do raportu;-)
Co do butków to Franko jeszcze nie chodzi, ale na spacerki wkładam mu trzewiki zamszowe z mathercare, mamy też gucie i dwie pary lekko za duzych z coccodrillo.Kupię jakieś solidne jak już będzie dreptał.