reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Super imprez zycze!!!
Mlody dzisiaj nie do wytrzymania...wyje jak tylko zabiore mu zakazana rzecz...do tego wchodzi gdzie nie powinien, juz trzy razy palce sobie przyklasnal w szufladzie...oby do nocki...

Oj a my już po imprezce wróciliśmy. Franko miał gdzieś dzieci - chodził własnymi ścieżkami! A ja nagadałam się z kuzynkami bo M całkowicie przejął opiekę nad Franiem. Zaraz będę robić naleśniczki na ostro mniam...
nesiaa fajnego mierzenia;-)

Witajcie :-)
neska super mały rośnie. Może razem będziemy rodzić. Ja mam termin na 19tego.
n&h udanych zakupów!
heronek skąd ja to znam. Przemek to samo. Dobrze, że już śpi bo inaczej to ja bym chyba padła...
nesia miłego mierzenia, a raczej tego co będzie potem :-)
yra Wy to prawdziwą ucztę robicie. Dobrze masz to fakt, ale należy Ci się. W końcu z takim brzuszkiem to nie jest łatwo.
Dziewczynki udanych imprezek urodzinowych!
Ja chyba się zabiore za przeszukiwanie strychu w celu odnalezienia rzeczy maluszkowych i szpitalnych tak żeby już mieć w szafie, bo z torbą to jeszcze czekam :-)
Miłego wieczorku

Dziewczyny mąż przywiózł z roboty 6 litrów wina własnej roboty. Facet u którego podłączał kuchnię mu dał. Ja właśnie próbuje. Wypiłam 1,5 lampki i już dobra jestem.

dziewczyny sprobujcie wina z liczi rozowe slodkie chyba japonskie w tesco jest za ok 20 zł, ale tylko w butelkach 0,5l. ja nie lubie slodkich, ale to jest naprawde dobre.
marciaa a nie mowilam :P a pochwal sie spodniczka i gdzie kupowalas?

a my po imprezce - super było, mała zadowolona i grzeczniutka była, a padła jak kawka. ja też zmykam do wanny i do łóżeczka , jutra druga część imprezy :)

spokojnej nocy życzę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry